2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم حجم شده یعنی یا یقه موهات نازک شده 

یا کف سرت خالی شده و موها ریخته 

اگه اولیه قبل و بعد حموم روغن تراپی کن با روغنایی مثل بادام تلخ ، ماکادمیا ، آووکادو ، جوجوبا و..

اگه دومیه تخم شنبلیله از عطری بگیر یک قاشق غذاخوری ازش رو با یک لیوان آب جوش بزار ۷-۸ بمونه تا لعاب بده و بزن به کف سرت بعد ۲ ساعت بشور

به مرور رویش مجدد میاری موهات بلند و پرپشت میشه 

فقط سرم تقویتی که مستقیم پیاز موهاتو تغذیه کنه. کراستاس جنسیس عالیه عالی

شما استفاده کردین؟چه مدت بعد استفاده متوجه تغییرات شدین؟من الان زدم دی جی کالا هیچکدوم از محصولاتشو موجود نداشت 

من والا یکی رزماری گفت روغنی رو از عطاری گرفتم زدم موهام بیشتر ریخت اینم مثل اون نباشه

رزماری به هر کسی نمیسازه 

مخصوصاً اگه طبع سرت گرم باشه که منم مثل شمام 

با این حال برای اینکه از خواصش بهره ببرم با روغن آملا که سرده ترکیب میکنم که طبعش متعادل بشه 

اما اون ۲ مورد بالا رو که گفتم اولی که به روغن تراپی ساقه اس که به ریشه ربطی نداره که ریزش بیاره 

تخم شنبلیله هم احتمال سازگاریش بالاس

شما استفاده کردین؟چه مدت بعد استفاده متوجه تغییرات شدین؟من الان زدم دی جی کالا هیچکدوم از محصولاتشو ...

بله استفاده کردم همون دفعه اول ریزش موهام یک سوم شد. و کلی بیبی هیر دراوردم.دیجی کالا نگیر فیک زیاد داره از انلاین شاپ معتبر بگگیر