2777
2789
من الان دستمه پس چرا داغ نمیکنه باتریشم خیلی راضی هستم 😳😳😳😳😳

من داشتم خودم بابا😐😐 1 ماه هم نتونستم تحمل کنم فروختم اس 23 اولترا خریدم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا دایی من داشت خیلی خوب بود باتریش از منی که ایفون ۱۳ پرومکس‌دارم بهتر بود😐 درصورتی که توی ی زم ...

سامسونگ کلا باتریش خیلی قوی تره ولی اگه داییت با اس 23 اولترا مقایسه کنه متوجه میشه چقد ضعیفه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

من ما ل مامانم همینه با انکه کارم باهاش نمیکنه تخلیه شدید داره

دقیقا منم داشتم همینجوری بود. اگه اس 23 معمولی بگیری بیشتر ارزش داره 

خدا رو هزار مرتبه شکر اینی که دست منه از این مشکلا نداره بازم خدا نگام کرد 😂😂 همیشه هوامو داشته&nb ...

معجزه رو ببین دستت Fe رو ultra کرد😂😂🤲

از ایفون راضی هستید؟

خاهر دروغ چرا

نخریدد🥲بجاش ۲۰ تومن کمتر بده s24 بخر دوربینش خیلیی خوبه هوش مصنوعی زود شارژ میکنه و دیر شارژ کم میکنه

ولی ایفون ۱۳ پرومکس نسبت. به نسخه معمولی اینا باتریش قوی تره ولی خب😐باز باتریش به درد نمیخوره

باید برای اپ های ایرانی اشتراک بدی

برای موزیک پلیر اشتراک بدی

اگر یه فیل‌تر شکن خوب بخری پول بدی

۱۴/۱۵ هم که ریجستر نمیشن…

اگر ریجستر بشن ایفونی که ۹۰ میلیونه میاد ۶۰ تومن تهش

واقعا حماقت هست نخرید 

چند سال هم این گوشیا تو انبار موندن

اگر درست بگم سال۲۰۲۱ اومده 

و ۳ سال تو انبار 

ولی s24 با ایفون ۱۵ هم رقابت میکنه و تازه به ایران اومده

۷۰ تومن هم هست

من مادرم خرید و خیلییی راضیه 

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg

اسی بنظرم با این بودجه شیایومی خیلی قوی میتونی بخری

بچها خرید گوشی اقساطی با چک نیاز ب پول جلو هم داره؟ 

آره ، هرچی کم تر باشه پیش پرداختت سود بیشتری میگیرن ازت

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘