2777
2789
عنوان

با بچه ی پرروی خواهر شوهر چیکار کنم؟ راهنماییم کنین لطفا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 23 پست

مدارا کن چون بچه ست. خصوصا که میگی کلا بی ادبه با همه.  و حالا هم میبینه توجه ها سمت شماست بیشتر حرصی میشه. بنظرم باهاش درگیر بشی همه باهات بد میشن.  اون بچه رو مامانش باید ادب کنه که فک. میکنم مامانشم از پسش برنمیاد

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
انقد نمون اونجا خب چ خبره ی ماه یبارم بزن تو دهن بچه من بچه خواهر خودمم باشه اینجوری کنه یکی میزنم د ...

بخدا من داداش کوچیکتر دارم اینجوری نیست... خاهر شوهرم یه پسر داره کلاس اول اونم ماهه ماه مودب اروم ساکت. چیکار کنم اخه الان میخام برم خونمون شوهرم میگه تو میری من دلم تنگ میشه ناراحت میشم فلان من بخاطر این بچه زندگیمو نمیتونم خراب کن مک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همسرت موافقم اون بچه فقط۸سالشه و آسیب دیده بی تفاوت باش تا بری سر خونه زندگیت 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
میتونی بهش نزدیک بشی طوری ک باهات دردودل کنه شاید غصه ش مونده تو دلش، لبریز شده، با فحاشی و این حر ...

بخدااا بجون مامانم میشینم تو اتاق موهاشو میبافم شونه میکنم میگم مهلا ابجی جون چرا با من اینجوری میکنی بخدا من دوستتم زنداییتم  ابجیتم دوست دارم بخدا دشمنت نیستم من نیومدم جای تو رو بگیرم من تودو خیلی دوست دارم براش چیز میز میخرم تو درساش هواشو دارم شبا حتی گاهی با ما میخابه... اون روزی بادمه میگفت نمیدونم بخدا حتی خودشم دلیلشو نمیدونست میگفت یهو دلم میخاد باهات دعوا راه بندازم... وقنایی که میخام برم خونه مامانم انقدرر گریه میکنه میگه توروخدا نرو نمیدونم چیکارش کنم بخدا

دقیقاااا همینو میگن اما اخه چرا فقطم با من مشکل داره جلوی چشمام جاری بزرگم دعواش کرد گفت مثله مادر ب ...

فک کنم زیادی بهش رو دادی

کار جاریت اشتباهه

بنظرم همون چشم غره رفتن و گفتن اینکه مواظب رفتارت باش و بی محلی کفایت میکنه

حواست باشه ی چی نگی دلش بشکنه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

گلم چرا میزنی ؟بهت راهکار دادم. خب برووووو

نزدم بوخودا😂😂الان خودم خوندم دیدم چقد کلمه هارو ردیف کردم. منظوری نداشتم یاد این دختره میوفتم اعصابم یهم میریزه