2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 79 پست
عزیزم تو خوابم کراشم لباس بومی زنانه ی طرف مون رو پوشیده بود و میومد ب سمتن و با یه قیافه دیگه ولی م ...

عزیزم حس میکنم خیلی به کراشت فکرمیکنی ودوست داری که بهش برسی.درسته؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تابلو از جنس چی بود و حس شما ب تابلو چی بود کی بهتون تابلو داده بود و کجا تابلو رو گرفتین

عزیزکم عکس طرف رو ندیدم ولی میدونستم دختر از کشورای غرب هست چون رنگ پوستش تیره بود و باحجاب و تابلو خیلییی قشنگ بود

کارخوبی کردی

عزیزم یه بارهم دیدم مامانم داشت مربای آلو رو در حیاط درست میکنه و آبجیم بابام رفته ان به عروسی پسر همسایمون 

بعدش هم یه سریا در شکل ظاهری خداهرم خیلییی اذیتم میکردن و وسط هال خونمون پرچم امام حسین رو در دست داشتن و حرکت میدادن، طوری ک با ترس از خواب بیدار شدم

عزیزکم عکس طرف رو ندیدم ولی میدونستم دختر از کشورای غرب هست چون رنگ پوستش تیره بود و باحجاب و تابلو ...

ی ناراحتی یا درگیری ک از طرف شخصی از اقوام دورتون ب شما خواهد شد و یا شده

ولی این ناراحتی و یا درگیری فکریتون برطرف خواهد شد

کلا تابلو مفهموم خوبی نداره ولی حرم نماد پاکیه 

و اون خانم ک گفتین رنگش تیره بودو غریبه در واقع همون ادمیه ک میخواد بشما زیان برسونه ولی نمیتونه

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
ی ناراحتی یا درگیری ک از طرف شخصی از اقوام دورتون ب شما خواهد شد و یا شده ولی این ناراحتی و یا درگی ...

عزیزم زحمت نباشه بالای پیامت یه خواب دیگه ای دیده بودم، می تونید تفسیرش کنید؟ 

عزیزم یه بارهم دیدم مامانم داشت مربای آلو رو در حیاط درست میکنه و آبجیم بابام رفته ان به عروسی پسر ه ...

شکل ظاهری چی؟

عزیزم یه بارهم دیدم مامانم داشت مربای آلو رو در حیاط درست میکنه و آبجیم بابام رفته ان به عروسی پسر ه ...

عزیزم تعبیر این خوابت خوبه

مادرت نذری داره یا خواسته ای داره 

ب خواستش میرسه و خوشحال میشه ی جشن توی خونتون برگزار خواهد شد 

این خواستش برای شما و یا خواهر یا پدرتونه

ب امید خدا حاجت روا خواهید شد

فقط اینکه اگ توی خوابتون حس کردید اونایی ک شبیه خواهرتون بودت جن هستن باید بگم ک بدخواه زیاد دارین 

ولی اگ حس نکردین ک جن هستن فقط شباهات زیاد شکه شدین جای نگرانی نیست

بله در قیافه خواهرم بودن

ممکنه ازدواج شما یا خواهرتون باشه این جشن

ولی نذری باید حتما بدین

عزیزم تعبیر این خوابت خوبه مادرت نذری داره یا خواسته ای داره  ب خواستش میرسه و خوشحال میشه ی ...

درواقع یه مدت قبلش در اثر نادانی از اثرات دعا،. دعا گرفته بودم، ولی شب قبل خواب دعا پیشم نبود