seti_tala مدیر استارتر عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 عنوان اقدامی ها 924 بازدید | 59 پست شستن بدن نیم ساعت بعد از ارتباط کافیه یا زمان بیشتری باید داد؟ وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر 1396/04/13 | 13:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banooye.esfand عضویت: 1396/03/01 تعداد پست: 473 نمیدونممنکه هرچی صبرمیکنم اخرشم پامیشم همش میریزه😓 لطفاواسه باردارشدنم یه صلوات بفرستین🙏ممنون میشم ازتون🌹
seti_tala مدیر استارتر عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 نمیدونم منکه هرچی صبرمیکنم اخرشم پامیشم همش میریزه😓 اخه نمیدونم اگه مدت زیادی بگزره باعث عفونت نمیشهه وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
.2m.m عضویت: 1396/03/31 تعداد پست: 423 http://www.ninisite.com/discussion/topic/1361769/سن-ازدواجمیشه تو این نظر سنجی شرکت کنید ممنون میشم میشه برای ظهور اقای مهربونمون امام زمان یه صلوات با نیت خالص بفرستین؟ممنون میشم با احترام
مامان_محمدحسین_وغزل عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 849 نیم ساعت کافیه بعد از نیم ساعت از حالت لخته بیرون میاد و آب میشه و هر چی بخوابی دیگه اسپرمها نمیتونن حرکت کنند اسپرما پس از پنج دیقه اکثرشون میرن بالا ولی بعد از نیم ساعت دیگه فایده نداره خدایا بخشندگیت و بخشایشگریت به همه منتظرا نشون بده آمین
banooye.esfand عضویت: 1396/03/01 تعداد پست: 473 اخه نمیدونم اگه مدت زیادی بگزره باعث عفونت نمیشهه من ازوقتی اقدام میکنیم عفونت گرفتم😔رفتم دکترالبته الان نمیدونم دارم یان لطفاواسه باردارشدنم یه صلوات بفرستین🙏ممنون میشم ازتون🌹
Rivas عضویت: 1393/10/23 تعداد پست: 4013 تا یک ساعت پاهاتوبزن به دیوار دیگه بلند نشو بعد بخواب من چه خوشبختم که دارم دختری. دختری زیبا رخی تاج سری خدا یا شکرت ت
seti_tala مدیر استارتر عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 نیم ساعت کافیه بعد از نیم ساعت از حالت لخته بیرون میاد و آب میشه و هر چی بخوابی دیگه اسپرمها نمیتونن ... پس نسم ساعت کافیه؟ وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
مامان_محمدحسین_وغزل عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 849 نمیدونم منکه هرچی صبرمیکنم اخرشم پامیشم همش میریزه😓 عزیزم اسپرم که با چشم قابل دیدن نیست اینها که میریزه مایع تغذیه کننده اسپرمه که از پروستات میاد نه اسپرمنگران نباش اسپرما کارشون خوب بلدن خدایا بخشندگیت و بخشایشگریت به همه منتظرا نشون بده آمین
seti_tala مدیر استارتر عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 من ازوقتی اقدام میکنیم عفونت گرفتم😔 رفتم دکترالبته الان نمیدونم دارم یان وای منم الان دارو میخورم وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
مامان_محمدحسین_وغزل عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 849 پس نسم ساعت کافیه؟ آره بیشتر بی فایده ست من بعد از نیم ساعت میرم حموم خدایا بخشندگیت و بخشایشگریت به همه منتظرا نشون بده آمین
seti_tala مدیر استارتر عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 آره بیشتر بی فایده ست من بعد از نیم ساعت میرم حموم شما بچه دارید وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
یکتا5 عضویت: 1395/12/05 تعداد پست: 939 نمیدونم منکه هرچی صبرمیکنم اخرشم پامیشم همش میریزه😓 منم همینطور تا صبحم صبر کنم بازم وقتی بلند شم همش میریزه اللهم عجل لولیک الفرج. برا سلامتی و تعجیل در فرج آقام امام زمان عجل الله تعالی دوست داشتی صلوات بفرست
مامان_محمدحسین_وغزل عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 849 عفونت ربطی به مایع نداره باید بهداشت جنسی رعایت بشه مثل شستشو قبلو بعد از رابطه و رفتن دستشویی قبل و بعد از رابطه خدایا بخشندگیت و بخشایشگریت به همه منتظرا نشون بده آمین
seti_tala مدیر استارتر عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 منم همینطور تا صبحم صبر کنم بازم وقتی بلند شم همش میریزه من که از بعد اقدام عفونت گرفتم الان درگیر اونم وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر