2777
2789

مثلا ما  هر روز برام غذا می‌گرفت میاورد 😂صدای همه رو در آورده بود مگ ما اینجا بهش غذا نمی‌دیم😑😂

یا طول روز که من درگیر کارام بودم میدونست نمیتونه زنگ بزنه به مامانم داداشم هر کی زنگ میزد حالمو میپرسید😂

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

ضایع بازی نداره

کاراش از عشقه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عقد کرده بودیم رفتیم بیرون برگشتیم مادرم گفت کجا بودین گفتیم پارک گفت اول برو صورت آقاتو بشور رژ لب صورتش مثل رژ گونه شده بعد بگو پارک بودیم😂😂😂😂😂

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚

عزیزم چه شوهر مهربونی

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

نامزد نیستیم پارتنریم 

بعد من گوشیم همیشه یا خاموشه یا سایلنت

دیروز زنگ زده مامانم که توروخدا بهش بگو جوابمو بده 😐کتکم میزنه😐من کلا هنگ بودم

دست بزن دارم من یبارم خونشون زدم رد انگشتم موند رو کتفش به هر کی میرسید نشون میداد ببین عروستون زده😐😂

بچه نیستا ۳۰ سالشع ولی..😂

روزی هزار بار زنگ میزد خونمون دفعه بهش گفتم واااااااااای چقدر زنگ میزنی؟ ناراحت شد گفت عوض تشکرته😂

اون زمونا شماره نمی افتاد رو تلفنا زنگ میزد اگه مامان بابام برمیداشتن روش نمیشد حرف بزنه قطع میکرد تا من برمیداشتم حرف میزد... دیگه همه شناخته بودنش😂

شوهرت الان هم اینقدر هواتو داره؟

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

یا تو ماشین وقتی من جلو کنارش نمیشستم یه جوری اشاره میکرد برو صندلی پشت من بشین بتونم از اینه ببینمت😂😂چقدر من مسخرم میومد

بعد عروسی چون خونه ی خودمون دور بود و مجبور شدیم دو روزی خونه ی مادر شوهرم اینا بمونیم ، صبحش تو اشپزخونه بودم ک آب بخورم شوهرم پشت سرم اومد مثلا میخاست صب بخیر عاشقانه و فیزیکی بگه به خیالش بقیه خوابن ک یدفعه مادرش اومد تو اشپزخونه شوهرم هول شد گف یه لیوان آب بده قرصامو بخورم😂😂

شوهرت الان هم اینقدر هواتو داره؟

آره خداروشکر هنوزم این رفتاراشو داره ولی دیگ می‌دونه بقیه بهشون بر میخوره غذا نمیاره وقتی میبینه کسی نیست سریع می‌ره میگیره 😂

عشقه درست ولی با وجود عشق بیشتر بعد از ۱۰ سال دیگه اون مدلی عشقشون رو ابراز نمیکنن.اینطور میشه گاهی رفتارای اول رابطه ضایع بازی به نظر میاد .مثلا دختر فامیل شوهرم تو جمع های شلوغ و ... هی نامزدش می‌بوسید.الان اینکارو نمیکنه و وقتی یادش میاد احتمالا خودشم بخنده.نمیگم بوسیدن کار بدیه ولی خیلیا تو جمع نمیکنن