2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید بگید اینا چیه😭

214 بازدید | 11 پست

رو پتو و تشک و چندتا لباس که کنار پتو بودن از اینا پر بود تازه خونه تکونی کرده بودم 

حالا این چه مصیبتی بود آخه 

نکنه زبونم لال شپش افتاده خونمون😭😭

البته خیلی ریزن زوم کردم

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکست تاره ولی شپش شاخک نداره این به نظرم شاخک داره از خانواده سوسکا هست

وای نکنه بچه های سوسک باشه حالا من چیکار کنم با این بدبختی😣😣😣

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
وای نکنه بچه های سوسک باشه حالا من چیکار کنم با این بدبختی😣😣😣

عکس ساس رو از گوگل دربیار مقایسه کن

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

عکس ساس رو از گوگل دربیار مقایسه کن

نه ساس نمیتونه باشه خیلی ریزن اندازه نوک سوزن

من الان سرچ کردم.. شبیه ساس بود

منم زدم گوگل ساس از کک بزرگتره 

ولی اینا خیلی ریزن

ونوس عزیزم من نتونستم تاپیک دورهمی مدیریت مخارج تگت کنم

ممکنه اونجا منو تگ کنی حرف بزنیم؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ونوس عزیزم من نتونستم تاپیک دورهمی مدیریت مخارج تگت کنمممکنه اونجا منو تگ کنی حرف بزنیم؟

عزیزم من تگ کردن بلد نیستم یعنی نمیتونم راستش