2777
2789

حالم از بعضی از اخلاقا ب هم میخوره تو این سایت

همش دنبال جلب توجهن

حتی ب خاطرش وقتی حال ی نفر بده میان میگن تاپیکش دروغه

واقعا خدا از این اخلاقا نگذره

کاش اینجور ادما یکم عقل داشتن

پشت مجازی شیر میشن ادم میشن انگار زبون بازی درمیارن در صورتی ک تو حضوری مطمعنم کسی ادم حسابشون نمیکنه عقده ای هارو

واقعا بعضی از خانمای نی نی سایتم خیلی واسم جالبن و اخلاقای قشنگی دارن اینجور خانما همیشه متواضع و فهمیده ان

خلاصه اگه با مورد اول برخوردید از کمبود و عقده ای بودنشونه وگرنه دروغ یا راست بودن ی تاپیک چ تفاوتی تو زندگی کسی ایجاد میکنه

فقط دل بقیه رو میشکونن با این بیشعوریشون

اره وقتیم میگی از زندگیم و یا چهره‌م و شوهرم راضیم ضد حال میزنن هر چن خیلی اهمیتی نداره خیلی مسخره‌ ...

دقیقا👌

اینجا فقط باید از بدبختی گفت

Afsaneh_67 هستم…..هرکسی با من مشکل داره،مشکل گشا ابوالفضل😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره وقتیم میگی از زندگیم و یا چهره‌م و شوهرم راضیم ضد حال میزنن هر چن خیلی اهمیتی نداره خیلی مسخره‌ ...

این چیزا ب خاطر بی دغدغه بودنه

مشکلی ندارن این چیزا میشه دغدغشون

با مورد اول که برخورد کردی اصلا جواب نده بی توجهی به این جور افراد بدتر باعث سوزششون میشه

ی بار حالم بد‌ بود راجع ب اون مسئله تاپیک زدم ی مشت خانم بلانسبت احمق گند زدن ب تاپیک 

واقعا جز نفرت هیچ حسی نسبت ب این ادما ندارم