2777
2789
عنوان

رفتم کفش صندل خریدم ولی کف پاهام تیکه پارست ..میشه با جوراب بپوشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسمانی ژنتیکی اینجوری هستم...از جوراب بدم میاد ولی همیشه جوراب میپوشم ولی کافیه سه روز جوراب نپوشد ...

کف پا رسیدگی میخواد هیچ ربطی به ژنتیک نداره من اگه هر ماه کفسابی نکم،هر حموم رنده پا نکشم،هرشب مرطوب کننده نزنم مث کویر لوت میشه ولی چون همسرم ماساژ میده پامو  خجالت میکشم  و خودمم صندل میپوشم خیلی میرسم

با جوراب ضایع است ،چند شب پشت هم جوراب سیلیکونی بپوش کرم ترک پا بزن اوکی میشه 

پس فکر کنم باید فعلا بیخیال صندل ها بشم‌...ممنون از نظرت

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

رنده پا و كرم ترك پا نئودرم و امتحان كن تو خونه جورابم نپوشيدي صندل يا دمپايي روفرشي پات باشه درست م ...

خیلی ممنون عزیزم....حتما از الان شروع میکنم

کف پا رسیدگی میخواد هیچ ربطی به ژنتیک نداره من اگه هر ماه کفسابی نکم،هر حموم رنده پا نکشم،هرشب مرطوب ...

خیلی ممنون عزیزم.....راست میگید ....خیلی از خودم غافل شدم ....حتما از امروز شروع میکنم....فعلا هم صندل ها رو میزارم بعد خوب شدن پاهام بپوشم

به جای جوراب بهپاهات برس روغن مالی کن هرشب جوراب خیلی زشت میشه 

ممنون از نطرت‌..پس فعلا رو پاهام کار میکنم و بعدا صندل ها رو میپوشم

خیلی ممنون عزیزم.....راست میگید ....خیلی از خودم غافل شدم ....حتما از امروز شروع میکنم....فعلا هم صن ...

اصلا وقتی پوست کف پات مثل کف دستت میشه انگار نفس میکشی بیخود نیست میگم پا قلب دومه