2777
2789

استارتر جان تروخدا ببخشید خونمو دزد زده حالا هرچی برده به درک من بدجور ترسیدم و ارامش ندارم و همش استرس دارم و از خونم‌بدم میاد میشه برای ارامش دلم یه صلوات بفرستی اگ فرستادی لایک‌کن منم برات بفرستم ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارگاه شوهرم اینا تعدیل نیرو کردن شوهرم بیکار شد اصلا نمیتونم نفس بکشم واسمون دعا کنید.

منم ی زمانی وقتی حامله بودم شوهرم کارشون از دست داد ب مدت چند ماه 

باور کن گذشت زود و خدا ولمون نکرد 

شاید باورت نشه اما روزای قشنگی بود خوش میگذشت

قبلا شرایط الانم ارزوم بود... داشتن دوتا بچه پشت سرهم...  اما الان داغونم...  روان فروپا ...

میبینی؟ آینده هم حسرت الان میخوری 

ببین منم با بچه تحت فشارم و یکم کم آوردم اما باور کن نباید لحظه رو از دست بدی 

مامان قوی باش مامان قدرتمند باش مامان شاد باش 

بچه ها تکیه و الگوشون تویی 

ببین ماه پیشونی دستاتو باید بوسید ک اینجوری قوی هستی  کاش منم مثل تو باشم  با اصالت!

زنده باشید من از ۱۸ سالگی که رفتم دانشگاه مستقل بودم خیلی سختی کشیدم الان خداروشکر دکترای رشتم درس میخونم و جای خوبی مهندس هستم،شمام قطعا بچه ها و همسرداری میکنید که شان و ارزشش کمتر از کار من نیست شایدم بیشتره😍مرسی از موج مثبتی که میدی

صحبتای این خانم منو یاد شکست عشقیم انداخت ۴ ماه پیش داشتم میمردم ولی الان جو اروم شده ،میگذره همه چی

اره میگذره،افتاب میره،عینک دودی رو برمی‌داری و میبینی ععه عصر بهار چقدر قشنگه ! و تو با اون عینک آفتابی لعنتی ک از سر سوزش و گرمای عشق ب چشمت زده بودی،چقد دنیارو سیاه میدیدی