2777
2789

سلام

اسم گلم كروتون . وقتي خريدمش برگاش نارنجي بود بهم گفت كه نور مستقيم بش نخوره گذاشتمش زير پنچره كه نور ملايم داشته باشه رشدش خوبه فقط برگهاي جديدي كه داره در مياره سبزه ديگه نارنجي نيست بنظرتون بايد چيكار كنم

اين عكسي كه ميذارم شبيه گل خودمه

ان الله بالناس لرئوف رحیم (خداوند نسبت به همه مردم رئوف و مهربان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سایت هست به اسم glassy garden ادمینش مرد محترم و شریفی هست، با حوصله جواب تموم سوالات رو میده..میخوای از ایشون بپرس

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌

عزیزم نورش کمه و کود میخواد.من یه کود مایع هست اونو که بهشون دادم خوب شد

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
سلام عزیزم. به گلت کود میدی؟

سلام عزيزم كودش تازه اس وقتي خريدمش گفت فعلا كود نده . منظورت كود مايع اس؟

نورش کمه 

خود فروشنده گفت بذارش زير پنجره نورش مايل باشه زير نور مستقيم كه نبايد بذارمش

به احتمال خیلی زیاد آبش زیاده بهش کمتر آب بده

هفته اي دوبار آب ميخوره . زياده؟

عزیزم نورش کمه و کود میخواد.من یه کود مایع هست اونو که بهشون دادم خوب شد

ميشه اسم كود مايع ت رو بهم بگي؟

یه سایت هست به اسم glassy garden ادمینش مرد محترم و شریفی هست، با حوصله جواب تموم سوالات رو میده..می ...

ممنون