2777
2789
عنوان

بهترین کار یا دارویی که برای عفونت انجام دادین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 28 پست
خودمم همین حس رو دارم 😔

خودتو تقویت کن ب خودت حسابی برس

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو تقویت کن ب خودت حسابی برس

میدونی هروقت مریض میشم و برام آمپول دگزا یا بتامتازون میزنن من مدام عفونت میگیرم چون سیستم ایمنی رو خیلی سرکوب می‌کنه 😔 هر دفعه هم میرم دکتر بشون‌ میگما ولی بازم میگن باید بزنی و بعدش من عفونت میگیرم هردفعه

آره زخم دهانه رحم میسوزونه زخم و  من 10 سال عفونت و ترشح و بو داشت هیشکی تشخیص زخم نداد یه دک ...

غیراز این علایم دیگه هم داشتی ؟چطوری تشخیص داد فقط با نگاه یا ازمایش یاچی 

میدونی هروقت مریض میشم و برام آمپول دگزا یا بتامتازون میزنن من مدام عفونت میگیرم چون سیستم ایمنی رو ...

میوه سبزیجات زیااد بخور

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...