2777
2789

برای عفونت واژن و بوی نامطبوع چکار باید کرد؟من تا دارو میخورم خوبه همه‌ چی نرماله تا قطع میکنم دوباره عفونت میگیرم خسته شدم 😔

خب ببین علت عفونت چیه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزار بار دکتر رفتم فقط بلدن قرص و‌پماد بدن

دکتر ک نمیتونه بیاد تو زندگیت

شورتاتو هر روز باید عوض کنی روزی ۲ بار

با اتو خوب خشکشون کنی بعد بپوشی یا بذاری جلو افتاب

شورتارو جداگونه بشوری از لباسای دیگت

از ژل شستشوی بانوان استفاده کنی

اگ متاهلی شوهرت باید بهداشتو رعایت کنه وگرنه ممکنه از اون بگیری

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه قاشق مرباخوری پودر زنجبیل بریز داخل آب جوش هم بزن ولرم که شد یه قاشق مربا خوری عسل با یه قاشق مربا خوری آبلیموبریزید داخلش و هم بزنیدو بخورید . فوق العاده است کامل عفونت رو پاک میکنه. موقع پریودی نباید بخورید  

دکتر ک نمیتونه بیاد تو زندگیت شورتاتو هر روز باید عوض کنی روزی ۲ بار با اتو خوب خشکشون کنی بعد بپو ...

اتفاقا اینقدر حساسم ک همه اینارو انجام میدم ب شدت حساسم بع واژنم تموم نکات بهداشتی رو رعایت میکنم خیالم ازاین موضوع راحته مطمنم دلیل داخلی داره

اتفاقا اینقدر حساسم ک همه اینارو انجام میدم ب شدت حساسم بع واژنم تموم نکات بهداشتی رو رعایت میکنم خی ...

پس حتما سیستم ایمنیت ضعیف شده