2777
2789

دوست پسرم دو تا سیم کارت داره با یکیش ک همراه اوله سرکار  اس ام اس می‌دیم و زنگ میزنیم یکیش هم ایرانسل برای فضای مجازی و اینا

زیاد رابطمون خوب نیست سه روزه حرف نزدیم سردیم با هم.امروز دیدم با اون خط همراه اولش تو تلگرام عضو شده و بیو عاشقانه گذاشته و آخرش هم ❤️s گذاشته. 😐😐 نگاه کردم دیدم این خطش اسم منو سیو نکرده ولی با خط ایرانسلش اسمم سیو شده

حالا من هنگ کردم که چی شده

میخوام یه دستی بزنم بهش.یه راهکار بدین بهم 

جدا بشم هم مهم نیست 

هزارمین کاربری 😬😬😬 

حقیقتا هرکاری شما کنی اون به کتفشم نیست

از همه جا بلاکش کن هیچیم نگو راحت و اسوده

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مچ گرفتن نمیخاد که اون خودش داره بهت نشون میده که با یکی دیگست تا تو باهاش کات کنی

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مچ گرفتن نمیخاد که اون خودش داره بهت نشون میده که با یکی دیگست تا تو باهاش کات کنی

آخه امروز بهم پیام داد میخواست زنگ بزنه گفتم کار دارم و سرد برخورد کردم باهاش.نذاشتم زنگ بزنه

گیج شدم

هزارمین کاربری 😬😬😬 
آخه می‌خوام بسوزونمش

گفتم که به کتفشم نیست

جنس نر هارو من خوب میشناسم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
آخه امروز بهم پیام داد میخواست زنگ بزنه گفتم کار دارم و سرد برخورد کردم باهاش.نذاشتم زنگ بزنه گیج ش ...

اون اصلا براش مهم نیست هزیزم چه تو سرد برخورد کنی چه اوکی باشی باهاش چون خودش ازقصد این کارو کرده که تو متوجه بشی من اگه جات بودم تموم میکردم بدون اینکه این بحثو باز کنم تا طرفم کوچیکم نکنه و خودش چندروز بعد بگه نمیخامت

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت