حالا که بابات شبیه بقیا باباها نیست ، تو هم ازش انتظار نداشته باش بری خونش تو رو تحویل بگیره ، پس واسه خودو ارزش قائل شو و نرو اونجا ، چرا شوهرت باید واسه داداشت بخره ؟؟؟؟
هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه بی حجابی حقوق زن نیست اضافه حقوق مَرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا که بابات شبیه بقیا باباها نیست ، تو هم ازش انتظار نداشته باش بری خونش تو رو تحویل بگیره ، پس وا ...
میگفت مثلا یه چی میخرم اون به دست پسرم نگاه نکنه اونم داشته باش خوش باشن راحت بازی کنن ولی بدترشدن انقدراینجوری بابام گفته اونم یادگرفته میگه چیکارکنم یامیادجفت وسیله هاروورمیداره ازبچم میگیره اونوبه گریه میندازه
یعنی چی پدر و مادر وظیفه دارن من پسرم الان چندین ماهه داره با مامانم اینا زندگی میکنه وقتی میرم خونه ...
عزیزم کی گفته پدرمادر وظیفه دارن بچه شمارو نگه دارن؟خیلی ببخشید مگه اونا گفتن شما باردار شو بچه بیار؟اگه دارن پسرشمارو نگه میدارن لطف میکنن وگرنه هیچ وظیفه ای در قبال نوه ندارن که بخواد چنددددد ماه باهاشون زندگی کنه پس وظیفه شما به عنوان مادر چی میشه؟