2777
2789
عنوان

بابام الکی انداختتم بیرون😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2830 بازدید | 99 پست
خیلی ناراحتمواون سری نزدیک ۴۰۰وسیله خرید بعدشوهرم رفت گفت ایناچیه خریده خوراکی خریده میخوادبچه منومر ...

حالا که بابات شبیه بقیا باباها نیست ، تو هم ازش انتظار نداشته باش بری خونش تو رو تحویل بگیره ، پس واسه خودو ارزش قائل شو و نرو اونجا ، چرا شوهرت باید واسه داداشت بخره ؟؟؟؟

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون واقعا وابسته به مامانمم میرم سرمیزنم وگرنه عمرامیرفتم ولی بدش میادمن خوش باشم یابچم چیزی داشته ب ...

ولش کن بره دلت خواست مادرتو ببینی بهش بگو بیاد بهت سر بزنه یا برید بازار خودت هفته ای یکبار نهایتا برو سر بزن پسرت چندسالشه؟

بمون خونه خودت خواهر

به هیچ قیمتی نرو جایی بمون.

به شوهرتم چند شب نگو،بعد بگو این چند شب تنها بودیم مشکلی پیش نیومد .نگرانمون نباش

بقیه مشکلاتم اینجوری حل میشه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

حالا که بابات شبیه بقیا باباها نیست ، تو هم ازش انتظار نداشته باش بری خونش تو رو تحویل بگیره ، پس وا ...

میگفت مثلا یه چی میخرم اون به دست پسرم نگاه نکنه اونم داشته باش خوش باشن راحت بازی کنن ولی بدترشدن انقدراینجوری بابام گفته اونم یادگرفته میگه چیکارکنم یامیادجفت وسیله هاروورمیداره ازبچم میگیره اونوبه گریه میندازه

خانوادمون ۴نفرشده خدایاشکرت😍
ولی خدایی دو هفته خیلیه هرررر شب اونم من ۱۸ سالمه شوهرم گاهی سفیت میفته اصن دوس ندارم اینور اونور ...

اره زیاده ولی این رفتارم خیلی زیاده بخدادخترعموم۰ ۴سالشه طبقه پایین عموم میشنه ۲۴ساعت بالاس عموم ذوق میکنه میگه دخترموعروسم اینجاغذامیخورن انگاردنیاروبه من میدن به زوریه طبقه روپایین میرن ولی بابای من 

اره زیاده ولی این رفتارم خیلی زیاده بخدادخترعموم۰ ۴سالشه طبقه پایین عموم میشنه ۲۴ساعت بالاس عموم ذوق ...

🥲💔

عزیزم

اونا بچه دارن؟

بعضی از پدر مادرا‌ واقعا دیگه نمیکشن حوصله شلوغی و سر صدا ندارن‌ .. حق بده

من خودم از شلوغی متنفرم عصبی میشم 

🥲💔 عزیزم اونا بچه دارن؟ بعضی از پدر مادرا‌ واقعا دیگه نمیکشن حوصله شلوغی و سر صدا ندارن‌ .. حق ...

اره دوتا نوه داره عموم والله برعکس میره خونه اونا تابانوه عموم بازی کنه ازپدرم شانس نیاوردم😔😔😔

یعنی چی پدر و مادر وظیفه دارن من پسرم الان چندین ماهه داره با مامانم اینا زندگی میکنه وقتی میرم خونه ...

عزیزم کی گفته پدرمادر وظیفه دارن بچه شمارو نگه دارن؟خیلی ببخشید مگه اونا گفتن شما باردار شو بچه بیار؟اگه دارن پسرشمارو نگه میدارن لطف میکنن وگرنه هیچ وظیفه ای در قبال نوه ندارن که بخواد چنددددد ماه باهاشون زندگی کنه پس وظیفه شما به عنوان مادر چی میشه؟

اره دوتا نوه داره عموم والله برعکس میره خونه اونا تابانوه عموم بازی کنه ازپدرم شانس نیاوردم😔😔😔

عزیزم غصه نخور میفهمم

منم رابطم با خواهر برادرم خوب نیست زیاد نمیرم خونه پدرمادرم .واقعن سخته