2777
2789
عنوان

قابلمه

68 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من می‌خوام قابلمه بخرم بجای قابلمه های تفلون سرامیکی وگرانیتی و....

بنظرتون قابلمه رویی(روحی) بهتره

یا استیل

یا مسی

لطفا هر کدوم گفتید بگید کجا میتونم اصلش رو پیدا کنم دلایلشم بگید

خودم رویی رو دوست دارم چون هم ضرر ندارن هم غذا توش خوشمزه است ولی بخاطر اینکه بیرونش لک میفته پ به مرور لک میگیره دودلم

چرا گرانیتی نمی‌گیری گلم 

بین اینایی که گفتی رویی بهتره

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا گرانیتی نمی‌گیری گلم  بین اینایی که گفتی رویی بهتره

گرانیتی دارم ولی خوب نیست غذا توشون طعم خوبی ندارد و به مرور لعابشون کنده میشه و ضضر های شیمیایی شم به کنار فقط ظاهر خوبی دارن

من روی و مس دوست دارم ولی می‌خوام طرحشون خوب باشه و اصل باشن

مسی مواداسیدی مثل ابلیمو و رب و ... اینا نباید ریخت 

استیلم من دوست ندارم راستش 

سرامیکی و چدن  دارم ولی توی رویی غذا میپزم هم برنجش خوشمزست هم خورشت اونارو فقط برامهمون استفاده کردم

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

مسی مواداسیدی مثل ابلیمو و رب و ... اینا نباید ریخت  استیلم من دوست ندارم راستش  سرامیکی ...

دقیقا تو رویی غذا خوشمزه ای...ولی قدیمیا ما میگن این ظروف رویی ک الان تو بازاره اصل نیست من نمی‌دونم کجا اصلش پیدا کنم 

مارک خوب بهم معرفی کنید و اگر پیج و ...دارید بهم آدرس بدید

نه بخدا ولی من یادم یه دوستام آلمانی شو خریده بود عالی بود ۶ سال پیششاید بگم ۲ تومن خریده بود این چیزها رو خوب بخر شاید خیلی سال باید داشته باشی

گرانیتی دارم ولی خوب نیست غذا توشون طعم خوبی ندارد و به مرور لعابشون کنده میشه و ضضر های شیمیایی شم ...

پس همون رویی و مسی بخر 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

دقیقا تو رویی غذا خوشمزه ای...ولی قدیمیا ما میگن این ظروف رویی ک الان تو بازاره اصل نیست من نمی‌دونم ...

این جریان صحت نداره

من پرسیدم گفتن ۳ نوع الومینیوم هست

یکش مال قطعات ماشین و صنعتی

یکیش مال درو پنجره

یکیش ظرف و ظروف ک مخصوص همین کاره

این شایعه ها اززمانی اومد ک خواستن قابلمه های رنگ و وارنگ رو بریزن توی بازار

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

این جریان صحت نداره من پرسیدم گفتن ۳ نوع الومینیوم هست یکش مال قطعات ماشین و صنعتی یکیش مال درو پ ...

مادر بزرگ پدریزرگام میگن رویی اصل نیستن میگن قاطی دارن وویژگی ها رویی ندارن برا همین دنبال اصلشم