2777
2789
عنوان

چطوری به خواهرم کمک کنم

556 بازدید | 19 پست

دوستان من یه خواهر مجرد دارم خیلی هم دوستش دارم ولی هر کاری میکنم بهش کمک کنم نمیتونم خیلی وقته دنبال کاره کار مناسبی پیدا نکرده ،از قبل عید تو یه شرکت خصوصی مشغول به کاره ولی هم حقوقش کمه و هم این که تا الان حقوقی بهشون ندادن

من بهش پیشنهاد دادم که بیا با هم مغازه بزنیم ولی کسی با ما برای خرید جنس به تهران نمی یاد شوهرم میگه وقت ندارم  اگه هم شوهرمو راضی کنم برای خرید جنس بیاد مطمءنم یک یا دو بار می یاد بعدش چکار کنم برادرام هم مشغول زندگی خودشونن ،خواهرم خیلی افسرده شده نمیدونم چکار کنم چطوری کمکش کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بهش پیشنهاد دادم که بیا با هم مغازه بزنیم ولی کسی با ما برای خرید جنس به تهران نمی یاد شوهرم میگه ...

ارایشگاه بزنید

میکرو بلدینگ و کاشت ناخن و اکشتنشن مژه یاد بگیرید یا خدمات اتتلیه عروس داماد

عالیه اینکار

ازدواج هندونه در بسته بود برای من سفید شد، خداجونم اگه تقاص گناهه به حق بنده های مقربت بقیشو ببخش، دیگه برای همه چیز به تو توکل میکنم، همه چیو سروسامون بده  تو میتونی
شما میخوای مغازه بزنی چرا شوهرت باهات بیاد تهران؟ یعنی واقعا شوهرتون پا به پاتون میاد خرید؟ بنظرم شغ ...

عزیزم اجازه هم نمیدن تنها برم من تا حالا بازار بزرگ نرفتم اصلا تهران بلد نیستم

عزیزم اجازه هم نمیدن تنها برم من تا حالا بازار بزرگ نرفتم اصلا تهران بلد نیستم

خب بازار بزرگ رو یاد میگیرید. من خودم هر دفعه برم باید بپرسم چی کجاست. اگه اجازه نمیده تنها تهران برید یه شغل دیگه انتخاب کنید. اما خیلی خوبه به فکر کسب درآمد باشید. امیدوارم موفق بشید.