2777
2789
عنوان

وای بچها دیروز موهای دختره رو بافتم

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 51 پست
فکر کن من موهام فره بعد میگن موهای فرو باید تقریباً هفت هشت روز یک بار شامپو بزنی نشوری خشک میشه و ف ...

اقا بیا من دستتو ببوسم بخاطر بهداشتت بیا من ماچت کنم حضرت عباسی

آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق‌..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقا بیا من دستتو ببوسم بخاطر بهداشتت بیا من ماچت کنم حضرت عباسی

قربونت برم 

همیشه زنده باشی از همین راه دور صورت گلتو می‌بوسم 

من آره متاسفانه خیلی بیش از حد آب استفاده می‌کنم می‌دونم اصرافه ولی واقعاً نمی‌تونم این عادتمو ترک کنم تابستونا گفتم اگر تو خونه باشم و بیرون نرم یک روز در میون موهامو شامپو می‌زنم و روزی یک بارم حتماً دوش می‌گیرم از گردن به پایینم و شامپو بدن می‌زنم و می‌شورم اگه بیرون برمم که هر روز علاوه بر اینکه بدنمو می‌شورم موهامو هم شامپو می‌کنم 

ولی کلاً خیلی خوب میشه یه عده هم بهداشتو رعایت بکنن به خدا تابستونا وقتی پیش یه عده می‌شینی بوی خون پریودی و عرقشون آدمو خفه می‌کنه هر چقدرم میگی بابا برید حمام دستشویی میرید خودتونو بشورید طبق افکار هزار سال قبل مادربزرگاشون میگن نه فلان میشیم بهمان می‌شیم من نمی‌دونم واقعاً شوهرای اینا به اینا نمیگن بوی گند میدی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
درسته که موهاش کثیف بوده ولی شما هم خیلی حساس شدین  منم کف سرم چربه و موهام شوره داره و شامپوی ...

عزیزم شما به موهات میرسی این هیچ کاری نمیکنه حداقل دوروبری هاش اذیت نشن از زور بوی گند 😐  بخدا من دیگه نه تنها اون کلا از حرفه ی بافت مو خدافظی میکنم

قربونت برم  همیشه زنده باشی از همین راه دور صورت گلتو می‌بوسم  من آره متاسفانه خیلی بیش ...

بخدا من حموم نرم از خونه پامو بیرون نمیذارم

بعضی از آرایشگاه ها خودشون اول موی مشتری رو با شامپو های خوب، می شورن کامل و هزینه شست و شو هم می گیرن، حتی اگر مشتری بگه من همین الان حموم بودم، بازم می شورن. 

برای اینکه صد در صد از بهداشت محیط کارشون و کیفیت کارشون مطمئن بشن. 

حداقل شما هر کسی رو که تشخیص میدی موهاش کثیفه، براش این نسخه رو اجرا کن. چون نتیجه کار خودت هم بهتر در میاد. 

بعضی از آرایشگاه ها خودشون اول موی مشتری رو با شامپو های خوب، می شورن کامل و هزینه شست و شو هم می گی ...

ارایشگر نیستم که همینجوری دلی خواستم براش ببافم پشیمون شدم