2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فامیلا که صادق نیستن

وقتی همه تو عقد و. دوستی باردار شدن چرا😂

کلا نمیدونم از چیه 

بارداری سریع اتفاق میوفته 😪ژن محیط نمیدونم کدومشه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

وقتی همه تو عقد و. دوستی باردار شدن چرا😂 کلا نمیدونم از چیه  بارداری سریع اتفاق میوفته 😪ژن ...

ممنم چهار بار باردار شدم فقط با ی اقدام. کلا دیگه میترسیم خطایی کنیم. نمیدونم چطوریه که بعضیا میگن طبیعی جلوگیری میکنیم

همتای مامانم بودم❤

ب دیده ی منت. ان شاالله ک ماه بعد دامنت سبز میشه ب ی اولاد سالم و صالح    

ممنون قشنگم 😍 🫂 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خدا کنه برا من بشه ، آخه تولدش نزدیکه سوپرایزش کنم 😂

الهی آمییین

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
ممنم چهار بار باردار شدم فقط با ی اقدام. کلا دیگه میترسیم خطایی کنیم. نمیدونم چطوریه که بعضیا میگن ط ...

برمیگرده به ژن خوب و تغذیه اینجور که من خوندم

خاله من با دستگاه باردار شد بازم:/ بنده خدا تعجب کرده بود خودش 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

وقتی همه تو عقد و. دوستی باردار شدن چرا😂 کلا نمیدونم از چیه  بارداری سریع اتفاق میوفته 😪ژن ...

اها اره دیگه اونم از شانسشونه🍓

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

توروخدا خودتونو تقویت کنین من دومین سقطمه درد داره میکشتم😭😭😭😭😭😭😭

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭