خانوم۷۷کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2044 عنوان بنظرتون مواد غذاییم خراب شده 100 بازدید | 11 پست بچه ها ساعت ۱۲ داشتم فریزر پاک میکردم و یخچال تا الان یادم رفت بزنم برق. خراب شدن بنظرتون ؟ گوشت و ماهی و سبزی و مرغ اب شدن همه در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖 1403/02/22 | 17:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
orsela عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 1197 نه فقط آب شدن خراب نمیشه به این سرعت دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱
خانوم۷۷کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2044 بومیدن؟؟؟ نه در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
خانوم۷۷کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2044 نه فقط آب شدن خراب نمیشه به این سرعت خداکنه.فقط ماهیم تازه گذاشته بودم یخچال بقیشون یخ بودن شاید یکم اب شده باشن در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
اژان عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 7197 چه زود آب شدن من مواد عدایی میزارم بیرون از فریز به این زودی یخش آب نمیشه
خانوم۷۷کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2044 چه زود آب شدن من مواد عدایی میزارم بیرون از فریز به این زودی یخش آب نمیشه نه کامل اب نشدن ولی خب یخم نیست. از قبلش بیرون گذاشته بودم تا تمییز کنم هوا هم گرم در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
maaneliiii عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 6665 سبزی ها رو بریز دور اگه خام هستن اما بقیه رو بزار فریزر مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه
خانوم۷۷کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2044 سبزی ها رو بریز دور اگه خام هستن اما بقیه رو بزار فریزر نه سرخ شده هستن در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖