2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حسیه که هیچ وقت تکرار نمیشه

قابل توصیف نیست

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بله

فراموش نمیشه

عاشق شدن ایتجوری نیس ک فقط برا خودت بخوایش حال خوبشو و خوشحالیشو میخوای

چشمت کسی دیگ ای نبینه

اخلاق بدشو نبینی

ضعفاشو مزیت ببینی

ندونی عاشق چیشی

عاشق قیافه و تیپ و اینا نباید یشی چون از بین میرن

عاشق خودش

آغوش تو غربتم را وطن:)))))

دوست داشتن خب الان میگیم دوستمونو مثلا دوسش داریم یا فلان خوراکیو دوس داریم اما عشق چیزیه ک فقط برای ی آدمه خاصه یکی ک کور و کرت میکنه یکی ک هرقدر قناس باشه یا ریقو باشع بنظرمون خوشتیپ ترینه و اینکه متفاوتش میکنه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

بله

یهو به خودم اومدم دیدم با دیدن روی ماهشون دلم داغ میشه

خون تو رگهام داغ میشه

انگار مراقب اومده بالا سرم و تقلب دلمو گرفته

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بله بنظرم عشق یه حالت هیجانیه خیلی قویه 

ولی دوست داشتن اروم اروم پیش میره و بهتره

عشق ممکنه سریع هم تموم بشه ولی دوست داشتن بنظرم نه

دوست داشتن بهتره

هرچه با هرکه کنی بر تو همان می گذرد!
همکار بودین؟

نه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم