2777
2789
عنوان

وقتی یه نادان تیکه بیخودی میندازه برای چندمین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 55 پست
مادرشوهر منم منو خون جیگر کرده ولی موقعی که به مرگش فکر میکنم عذاب وجدان میگیرم

اینا عمر نوح دارن نترس

دو سال داره میشه زندست با سکته مغزی فلج و قلب داغونش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا عمر نوح دارن نترس دو سال داره میشه زندست با سکته مغزی فلج و قلب داغونش

من برا مادرشوهر خودم همچین روزی رو آرزو کردم ولی بعدش توبه کردم،یعنی چقد آدم میتونه بد باشه که نفرینش کنن😣😣😣😣

❣️خدا عشق است و مادر کعبه عشق❣️
جوابت به نظرم خوب نبود😕 نیاز نیست به مردم همه چی رو توضیح بدین. 

من تو حال و کادای خودم بودم

راست و درست گفتم کار داریم بچه ام مشغول کاراشه نمیرسیم بیاییم

بار اولشم نبود حقش بود

صاف بذارم کف دستش

من برا مادرشوهر خودم همچین روزی رو آرزو کردم ولی بعدش توبه کردم،یعنی چقد آدم میتونه بد باشه که نفرین ...

خاک تو سرشون

به کارما اعتقاد نداشتم اما دیدم

من تو حال و کادای خودم بودم راست و درست گفتم کار داریم بچه ام مشغول کاراشه نمیرسیم بیاییم بار اولش ...

واقعا متوجه نمیشم چرا بعضی ها درک اینو ندارن که خانواده ای که بچه کنکوری داره شرایطش فرق داره و نباید هی پاپیچشون شد. اما چیکار میشه کرد همیشه اینجور ادما هستن دیگه. امیدوارم دیگه بیخیالتون شده باشه و زنگ نزنه

واقعا متوجه نمیشم چرا بعضی ها درک اینو ندارن که خانواده ای که بچه کنکوری داره شرایطش فرق داره و نبای ...

قربون آدم چیزفهم خیلی  دلم میخواد نکته رو گرفته باشه و دیگه زر نزنه

به نظرت گرفته یا کمش بود؟

قربون آدم چیزفهم خیلی  دلم میخواد نکته رو گرفته باشه و دیگه زر نزنه به نظرت گرفته یا کمش بود؟

والا این ادمی که شما گفتی بعید میدونم بیخیال بشه. نکته رو که گرفته اما از فضولی دست برنمیداره🤯🤯🤯🤯

من هنوزم یادم نرفته به شوهر من گفتی عتیقه حلالت نمی کنم

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)