2777
2789
عنوان

خانمایی که ازدواج مجدد کردین

1010 بازدید | 56 پست

میشه بگید چطور تونستید ب این ترس غلبه کنید و خودتون راضی کنید دوباره ازدواج کنید؟؟

من خیلی میترسم دوباره ی مشکلاتی پیش بیاد ک قابل حل نباشن یه ترس نسبت ب این دارم ک‌دوباره بخام با کسی اشناشم ی گارد دارم

واقعا سخته همش میگم ادم تو همون ازدواج بسوزه بهتره تا این ترسای مضرخرف و خدایی نکرده مشکل تو ازدواج بعد

من عقد بودم اما بازم ادم ی سری خوبیا میبینه از همسرش همش میگم نکنه نفر بعدی عوض بشه و هیچ خوبی نداشته باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گذشته رو رها کن  فقط روی خودت تمرکز کن  پیشرفت شخصی  و وقتی آدمی اومد سر راهت سرسر ...

بلاخره تا ی مدت ادم فکرش درگیر گذشته هس

چون تازه جداشدم همش میگم نکنه باید میموندم ب هرطریق شده😢

گاهی نباید به هر طریق موند گاهی طلاق اولین و آخرین راه هست من تاپیک قبلی ها رو خوندم خوب که تموم کردی اون خانواده اش هم می‌دونستن اصلا نباید از اول پا پیش میزاشتن 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
گاهی نباید به هر طریق موند گاهی طلاق اولین و آخرین راه هست من تاپیک قبلی ها رو خوندم خوب که تموم کرد ...

درست میگی حتی مشاور دادگاهم گفتشون شما با این کارتون ی دخترو مطلقه کردین و نباید پا پیش میذاشتین..

اما چون همسرم مهربون بود و دلش پاک بود میگم شاید فرجی میشد یا بهتر ازین وضعه ک اینقد بدبین شدم نسبت ب اینده😞

ازدواج مجدد خیلی ریسکه ولی شما خداروشکر نه رفتی زیر یه سقف نه بچه داری خیلی راحت دوباره میتونی زندگی تشکیل بدی البته اینبار با شناخت دقیق‌تر و بیشتر دوست من با وجود یه پسر دوباره ازدواج کرد و آلان بهترین‌زندگی رو داره همه که بد نیستن نگران نباش 

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

ازدواج مجدد خیلی ریسکه ولی شما خداروشکر نه رفتی زیر یه سقف نه بچه داری خیلی راحت دوباره میتونی زندگی ...

اره دقیقا خیلی ریسکه

همسر سابقم ی چیزایی پنهان کرده بودن و تا بعد از عقد ک خودش گف فهمیدم و همش میترسم بقیه هم پنهان کنن و نفهمم تو تاپیکام مشکلام هس بخونی😭

عزیزم...خواهرانه میگم ازدواج مجدد ریسک بالایی داره بنابراین حتما حتما وقتی موردی برات پیش اومد به یک مشاور حاذق و خبره مراجعه کن تا مجددا اشتباه نکنی. 

بارعايت حد و حدود و خط قرمزها حتما زیرنظر خانواده با طرف مقابل به مدت حداقل 6 ماه و یا حتی بیشتر ارتباط داشته باش.

توی مدت آشنایی نشانه هارو نادیده نگیر و از اونا الکی نگذر و توجیه نکن.

مراجعه به مشاور رو جدی بگیر.