2777
2789
عنوان

لابیاپلاستی

275 بازدید | 12 پست

سلام دوستان کسی تا حالا لابیاپلاستی انجام داده ؟؟؟

اگه تجربه ای یا پیشنهادی در این مورد دارید خوشحالم میشم راهنمایی کنید .

و اینکه محل سکونت من اردبیل هستش اگه دکتری میشناسید بهم معرفی کنید ؟

بهتون پیشنهاد میکنم دکتر جراح زیبایی زنان دکتر مژگان برزگر جلالی من و دوستام پیششون مطبشون سفید کردن واژن انجام دادیم و خیلی راضی هستیم بهترین دکتر زیبایی زنان هستن ادرسشون اردبیل میدان سرچشمه هست تلفن مطب 04533241634

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چرا پشیمونی  چ عوارضی داشت براتون و اینکه کجا عمل کردید

اهواز

با لیزر

پشیمونم چون جاهایی که بریده شده مدام دچار خارش میشه

و ابسه میکنه

الان سه سال گذشته همینطوره

بخدا این عمل ها درسته زیبایی میدن ولی عوارض دارند انجام ندید

اهواز با لیزر پشیمونم چون جاهایی که بریده شده مدام دچار خارش میشه و ابسه میکنه الان سه سال گذشته ...

ممنون عزیزم ک گفتی 

ولی میرفتی ب دکترت میگفتی

کامل برش داده؟ ک اینطور شده 

تو رابطه هم دچار مشکل شدی 

همه از درد شدید رابطه بعد از عمل میگن 

ممنون عزیزم ک گفتی  ولی میرفتی ب دکترت میگفتی  کامل برش داده؟ ک اینطور شده  تو راب ...

من الان دست میزنم احساس درد دارم یکم 

نمیدونم چرا واقعا!!

مشکلی ام نداشتم از اول نقاهتمم کوتاه بود 

نمیدونم چرا درد می‌کنه 

اره من یکی از بهترین جراحی هایی که انجام دادم لابیاپلاستی هستش اگر شرایط اینو داری که بیای تهران حتما بیا چون من پیش دکتر تدین انجام دادم ایشون خیلی حرفه ای هستن و پشیمون نمیشی