نامزدم خیلی باشخصیت خوش برخورد خوش اخلاق دست و دل باز و با خانواده خوب و تحصیلات نسبتا خوب و شغل و درآمد نسبتا خوب هست
ولی متاسفانه من تا الان که دوماهه نامزد کردم نتونستم بهش علاقه خاصی پیدا کنم و کنارش خوشحال نیستم و چهره و قدش معمولی و عادیه ولی من به دلم ننشسته و نمیتونم با چهرش و خودش رابطه ای برقرار کنم و خیلی بی قرارم و تاحالا چندبار خواستم همه چیو بزنم بهم ولی خانوادم و دوستام و چنتا از فامیل باهام مخالفت میکنن که این بهترین موقعیت هست و اینکارو نکن چون پشیمون میشی و مرد خوب تو جامعه کمه و من خودم هم چهره خیلی معمولی دارم و بهم میگن چون چهره خودت خیلی معمولیه توقع پسرهایی با چهره های جذاب نداشته باش چون اونا تورو انتخاب نمیکنن ولی من واقعا دوست دارم یکی باشه به دلم بشینه نه اینکه بلند قد و خوشگل باشه و اینکه خیلی اون آقا توجه میکنه و اهمیت میده مثل خرید روز دختر یا خرید هدیه در هر بار ملاقات و دیدن همدیگه و اخلاق خوبشو شغلش و.... و این کاراش من وارد شک میکنه که چ تصمیمی بگیرم ولی واقعا هیچ کدوم از اینکاراش منو جذب خودش نمیکنه و منو خوشحال نمیکنه ولی بازم شک دارم بقیه میگن چهره عادی میشه و علاقه به وجود میاد ولی تا حالا که هیچ جاذبه و کششی به وجود نیومده خیلی خسته شدم خیلی نمیدونمچیکار کنم دوماهه واقعا زندگی ندارم و با افسرگی و ترس سپری شده