2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی خوبه ولی متاسفانه........

823 بازدید | 29 پست

نامزدم خیلی باشخصیت خوش برخورد خوش اخلاق دست و دل باز و با خانواده خوب و تحصیلات نسبتا خوب و شغل و درآمد نسبتا خوب هست

ولی متاسفانه من تا الان که دوماهه نامزد کردم نتونستم بهش علاقه خاصی پیدا کنم و کنارش خوشحال نیستم و چهره  و قدش معمولی و عادیه ولی من به دلم ننشسته و نمیتونم با چهرش و خودش رابطه ای برقرار کنم و خیلی بی قرارم و تاحالا چندبار خواستم همه چیو بزنم بهم ولی خانوادم و دوستام و چنتا از فامیل باهام مخالفت میکنن که این بهترین موقعیت هست و اینکارو نکن چون پشیمون میشی و مرد خوب تو جامعه کمه و من خودم هم چهره خیلی معمولی دارم و بهم میگن چون چهره خودت خیلی معمولیه توقع پسرهایی با چهره های جذاب نداشته باش چون اونا تورو انتخاب نمیکنن ولی من واقعا دوست دارم یکی باشه به دلم بشینه نه اینکه بلند قد و خوشگل باشه و اینکه خیلی اون آقا توجه میکنه و اهمیت میده مثل خرید روز دختر یا خرید هدیه در هر بار ملاقات و دیدن همدیگه و اخلاق خوبشو شغلش و.... و این کاراش من وارد شک میکنه که چ تصمیمی بگیرم ولی واقعا هیچ کدوم از اینکاراش منو جذب خودش نمیکنه و منو خوشحال نمیکنه ولی بازم شک دارم بقیه میگن چهره عادی میشه و علاقه به وجود میاد ولی تا حالا که هیچ جاذبه و کششی به وجود نیومده خیلی خسته شدم خیلی نمیدونم‌چیکار کنم دوماهه واقعا زندگی ندارم و با افسرگی و ترس سپری شده

چرا قبول کردی ازاول خدا رو خوش نمیاد پسر مردمو مسخره کردی خودت خوشت میاد یکی باهات نامزد کنه امیدوارت کنه کلی هزینه کنی وقت بذاری آخرش اون هنوز تو فکرش با تو کنار نیومده باشه از اول قبول نمی‌کردی حالا هم بهش بگو بهم بزن گناه داره بچه ی مردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیتش چهره عادی نمیشه.ولی اگه نظر منو بخای مرد چشم پاک و زندگی کن دیدی بهش بچسب

عادی میشه اگه مشکل خاصی نداشته باشه تو ظاهرش

فقط باید علاقه به وجود بیاد

بقیه حرفا همش الکیه

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده

اینک بعد ازدواج علاقه به وجود میاد اشتباهه چون باید تو دیدار های اول به دلت بشینه اگه ننشست صد سال بعدم نمیشینه به نظرم کلا نباید نامزد میکردی ولی باز الان بهتر از دو روز دیگه اس هر چه زودتر بهش بگو اونم‌گناه داره تا بتونه پیش کسی باشه که علاقش دو طرفس توام همینطور

خب،چرا ازدواج کردی؟میدونی الان یجورایی با احساسش داری بازی می‌کنی؟وقتی دیدی ب دلت نمیشینه چرا قبولش کردی 

الانم دلیلت موجه و قانع کننده نیست چون از قبل ک هنوز اتفاقی نیفتاده بود مبتونسی تصمیم بگیری اما الان باهاش ازدواج کردی و قضیه فرق دارع و ازدواجو سر اینجور مسائل ب هم نمیزنن

حرف اطرافیا هم خیلی مهمه.بعضیا با حرفاشون دل آدمو بد میکنن.۹۹درصد هم از حسودیه.

اینو قبول دارم

زندگی منو با حرفا خراب کردن خدا زندگیشون رو خراب کنه

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
خب،چرا ازدواج کردی؟میدونی الان یجورایی با احساسش داری بازی می‌کنی؟وقتی دیدی ب دلت نمیشینه چرا قبولش ...

من میخواستم از اول بزنم بهم خانوادم و اطرافیان نزاشتن و ترسوندنم با حرفاشون که پشیمون میشی و دفعه بعدی یه پسر بدتر میادو......نزاشتن خودم تصمیم بگیرم