2777
2789
عزيزم ميتوني بگي دقيقا چيكار كردي و چ موقع؟

يك سوم سركه دوسوم آب 

ده دقيقه حدودا قبل خواب داخل بدنشو شستشو بده با مثلا سرنگ ده ميل 

بدون سوزن ها😅

نزديكي هم زيادداشته باشه مثلا هرروز يا يكروز درميون حتما ....ولي قبلش شستشو

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی صفر میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يك سوم سركه دوسوم آب  ده دقيقه حدودا قبل خواب داخل بدنشو شستشو بده با مثلا سرنگ ده ميل  ...

یعنی هر یه روز ردمیون شستشو بدیم؟ دچار خارش نمیشیم؟ اسپرم هارو نمیکشه؟ چقدر قبل از نزدیکی باید شستشو داد؟

تنهای تنها اینور دنیا...
والا فامیلای ما رمز موفقیتشون ماست و دوغ زیاد خوردن بود

چه جالب من واسه دوغ شک داشتم آخه کلسیم واسه دختر دارشدن خوبه ولی نمک بده و چون دوغ یه عالمه نمک داره فکر میکردم تاثیر منفی داره

تنهای تنها اینور دنیا...
تا میتونی چیزای کلسیم داربخور قبل ازبارداری من تامیتونستم دوغ خوردم

چه جالب من واسه دوغ شک داشتم آخه کلسیم واسه دختر دارشدن خوبه ولی نمک بده و چون دوغ یه عالمه نمک داره فکر میکردم تاثیر منفی داره

تنهای تنها اینور دنیا...
بله خیلی خیلی تاثیر داره

ایول پس از امروز میرم تو کار رازیانه ، شکلات هم یه جا خوندم که محیط رو اسیدی میکنه تعجب کردم چون طبعش گرمه، دراین مورد چیزز میدونی؟

تنهای تنها اینور دنیا...