2777
2789

نمیدونم حکمت خدا چیه،کلی زن تو حسرت بچه میسوزن میلیون ها تومن خرج میکنن برای دکتر و درمان کلی دعا میکنن که دامنشون سبز بشه ولی خدا چیکار میکنه!!! بهشون بچه نمیده یا بچه شون تو نطفه میکشه( سقط) در عوض به زن های بی رحم و بی لیاقت چندتا بچه میده،مادر کلمه ی خیلی مقدسیه هر زاینده ای که مادر نیست

چی شده باز؟

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی من دیدم خدا به زن .خر..اب بچه نمیده 

بعضی وقتا حکمتی توشه 

زنه سعی میکرد باردار شه نمیشد با اینکه خیلی پولدارن ولی زنه خیلی...

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

چرا اینطوری به قضیه نگاه نمیکنی

شاید اونایی که بچه دار نمیشن هم خیلیاشون صلاحیتشو ندارن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

مادر کلمه مقدسی نیست ما الکی مقدسش کردیم چون حیوانات هم مادر میشن صرف زایش ادم رو مقدس نمیکنه 

اون فقط اسپرم و تخمک سالمه که باعث زایش میشه 

روان سالم چیز دیگریست

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

شما از کجا میدونید لیاقت ندارن 

اونام که خرج میکنن حتما لیاقت دارن ولی نصیبشون نشده؟درکل تو شرایط مختلف ادما واکنشای مختلف نشون میدن نشانه ی لیاقت داشتن و نداشتنشون نیست 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 

خدا چیکار کنه اونا اقدام به بارداری میکنن بچه دار میشن ، اونایی هم که بچه دار نمیشن مشکل دارن 

تقصیر خدا چیه 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
هیچی ،امروز از جلوی ی مرکز ناباروری رد میشدم دیدم چقدر زن دل شکسته تو حسرت بچه ن بعد خدا به آدم های ...

خدا صلاح آدمارو بهتر میدونه انشالله همه به مراد دلشون برسن بقیه هم به راه راست هدایت بشن

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️