2777
2789
عنوان

یه مدت نماز میخوندم بعد...

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 56 پست
[QUOTE=338616083]شیطان با این فکرا خواست ک نخونی ک موفق هم شد.  امیدوارم بازم بتونی بخونی❤[/QUش ...

بعله،،، حالا ک نمیخونه این فکرا سراغش نمیاد،،، عذاب وجدان نداره چرا نمیخونم

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر

نماز برای اروم کردن حال کردن حاجت گرفتن و هیچ چیز دبگه ای نیسن

برای ادم کردن هست

وگرنه روزی سه نوبت یک کار تکراری انجام دادنش خیلی سخت هست برا ما آدمای معمولی اما با همین سختی وقتی انجامش بدی و مداومت کنی انسان ساز هست

هر چه از دوست رسد نیکوست...
بعله،،، حالا ک نمیخونه این فکرا سراغش نمیاد،،، عذاب وجدان نداره چرا نمیخونم

در پی احساس عذاب وجدانی برای تبلیغ دین ات اوفف برتو

به هر دوری ولی قائم است....آزمایش تا قیامت دائم است
در پی احساس عذاب وجدانی برای تبلیغ دین ات اوفف برتو

کدوم حرفم نشانه ای از تبلیغ داشت؟ 

شما چرا در پی تبلیغ بی دینی هستی؟

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

فشار برای دیندار بودن بی دینی میاره و برعکس

حالتون خوبه؟؟ 

کدوم فشار کدوم اجبار چرا الکی حرف در میارین؟ 

خدا شفاتون بده

خود شما لذت میبری از عذاب وجدان ی نفر

عجب... 

بهتر خودتو ب روان پزشک نشون بدی،،، 

اینم طریقه حرف زدنت

مهندس مشکل داری با حرفزدنم هم کلام نشو،،، من سر صحبتم با شما نبود،،، شما از حرفای دیگران هر طور دلتون میخواد برداشت میکنید،،، من ن مثل شما کسیو قضاوت کردم ن تبلیغ دین و ن اجبار،،، ی چیزی گفتم که حقیقت بوده و هست شما قبول نداری نداشته باش مهم نیست

چرا خودتو اذیت میکنی نخون 

نماز تکلیفه ....ولی کم کم میشه جز مهمترین تغذیه بدن انسان ...طوری که نخونی حس خودکشی به ادم دست میده ....

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت