2777
2789
عنوان

سالمندی که بی اختیاری ادرار داره

189 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

یکی از نردیکان من، خانم هستند 

متاسفانه بی اختیاری ادرار دارند و خیلی هم چاق

یه مدل پوشک شورتی سایز بزرگ براشون تهیه شده و داخل اون هم چند تا پوشک معمولی ساده میذاره

با اینکه آب و مایعات  به خاطر همین موردش زیاد نمیخوره اما بازم گاهی ادرارش از این همه پوشک و ...رد میشه و مشکلات بعدی 

به نظرتون چه کار کنیم 

این پوشکها رو چه جوری استفاده کنه که ادرارش به بیرون درز نکنه؟

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام  به خاطر چاقی زیاد نمیتونن. وزنشون حدود 115

پس وایسا ی راه حل بدم بهت

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

شورتی بدرد نمیخوره مادر شوهرم استفاده کرد کثبفی بیشتری داره زیرش یه پد بهداشتی بنداز رخت خوابش کثیف نشه یا عین بچه خا تشکشچه چندتا درست کنن براش یا رویه محافظ تخت ضد آب سه تا بخرن پس داد بشورن و ورزش کگل بکنه و..ببین رحم تخمدوناش دربیاد درست میشه اگه سنش زیر هفتاد عمل کنه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

اگر فعالیت دارن و سر پا هستن که زود زود برن سرویس 

اگر بی اختیاری کامله و نمیتونن تخلیه کنن  ، زود زود پوشک و تعویض کنن 

اگر فعالیت ندارن و استراحتن سوند. بهتره

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

لابدمارکش خوب نیس

نمیدونم والا. قیمتش که خیلی گرونه ایرانی نیست

از این ایزی لایفهای معمولی نیست اونا حتی سایز بزرگش هم اندازه اش نمیشد

همونو میگم دیگه، عمل برای چاقی 

آهان فکر کردم عمل مثانه و اینا رو میگید . آخه یه دکتر هم بهشون گفته بود مثانه رو عمل میکنه اما وقتی دید چاق هستند گفت جواب نمیده

با توجه به سنش توان عمل لاغری رو نداره

واااو عجب چیزی  خدا سازنده ش رو هم حفظ کنه  از اینا برای بی اختیاری مدفوع هم هست؟

فکرکنم اره

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚