2777
2789
عنوان

سال دیگه این لحظه....

348 بازدید | 17 پست

خداااایااا خدای مهربونم خدای بزرگ  دانا مهربان شنوا توانا 

خدای زیباییی ها  محبت ها معجزه ها

خدای کریم عظیم جلیل 

خدایا خداوندا تو را به عزتت به جلالت به کرامتت به بزرگیت قسم میدم

سال دیگه این موقع هر انکس که ارزویی در دل داره اعمم از قبولی کنکور   باردارشدن و بچه دار شدن  ازدواج کردن   شفای بیماری   رفع بی پولی   و...  خدای توانا و شنوا و دانا تو برایش به بهترین نحو حل کن و به ارزویش برسان

تو را به مومنان و صالحان درگاهت قسم میدهم  هر کس ک حاجتی دارد حاجت روا بفرما ...

خدایا چشمان مرا به دیدار مهدی روشن نما ...

خدا پشیمانی دشمنم را عطا بفرما و تا قبل از دیر شدن  به التماس بیفتد....

خدای مهربانم آن ده که آن به....

الهییی آمین یا رب العالمین.... 

اگر دوست داشتی از ته دلت بگو آمین ....

و برای حاجت روایی ام صلوات بفرست... الهی که خودت هم حاجت روا شی... 

آمین

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجازه بدید فردا بهتون میگم😅😉😉😉

استرس فردا 

فکر فردا 

چی میشه یعنی 

خدایا خودت کمکمون کن خودت به دلهای ما شادی بده

اخر همه چیز قشنگه اگر نبود بدون به اخرش نرسیدی 
اجازه بدید فردا بهتون میگم😅😉😉😉

فردا چخبره مگه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

خدایا صدامو میشنوی کمکم کن

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

بچه ها میشه برام صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ممنونم ازتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

به حق امام زمان الهی امین

1
5
10
15
20
25
30
35
40