2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امیدوارم زودتر خبر مرگ اونایی که آرامشمو گرفتن بشنوم با این امید ادامه میدم زندگی رو

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

امیدم به خدا

ائمه

خانوادم 

خودم

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼

به مهربونی خدا 

به نام الرحمن الراحمینش

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

خانوادم

و امید ب آینده 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
امیدی برای زنده موندن ندارم  خیلی به خود کشی فک میکنم

من تا مدت ها خیلی به خودکشی فکر میکردم یه بار هم قرص خوردم ورفتم بیمارستان خوب شدم.یه مدت حالم بهتر شده بود.بازم به مرگ فکر میکنم.

امیدوارم زودتر خبر مرگ اونایی که آرامشمو گرفتن بشنوم با این امید ادامه میدم زندگی رو

آرزوی مرگ کسی رو نکن.من اگه کسی اذیتم کنه میگم کاری که اون با من کرد کسی دیگه با اون بکنه.بفهمه چقدر درد داره.