2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام قلبم خوبی ❤️برات صلوات فرستادم ❤️ بنظرت سارینا و محمدرضا کی طلاق میگیرن ؟خودم و شوهرم هستیم

سلام‌‌ دوست‌ گرامی‌.خانم‌ سارینا‌ متاسفانه‌ حس‌ میکنم‌ مشگل‌ شما‌ حاد‌شده‌.وهمسرتون‌ مقصر‌ میباشدواز‌ طرفی‌ قدرت‌ تصمیم‌ گیری‌ برای‌ زندگی‌ مشترک‌ نداره‌.واحساسم‌ میگه‌ که‌ دیگران‌ توزندگیتون‌ دخالت‌ دارن‌.اگر‌ میخواهید‌ کارتون‌ به‌ طلاق‌ نکشه‌‌ حتما‌ باهمسرت‌ پیش‌ مشاور‌ برید‌.ودعای‌ زبان‌ بند‌ هم‌ برای‌ همسرت‌ بگیر‌.التماس‌ دعا‌.موفق‌ باشی‌.

پسرم سربازی شهر دیگستانتقالیش درست میشه که بیاد؟ چند وقت دیگه؟ فوق لیسانس قبول میشه.؟ اسمش محمد رضا ...

سلام‌ دوست‌ عزیز‌ بله  انتقالی‌ پسرتون‌ درست‌ میشه‌ نگران‌ نباشید‌.درمورد‌ فوق‌ لیسانسش‌ حسی‌ ندارم‌.موفق‌ باشی

سلام‌ دوست‌ عزیز‌ بله انتقالی‌ پسرتون‌ درست‌ میشه‌ نگران‌ نباشید‌.درمورد‌ فوق‌ لیسانسش‌ حسی‌ ندارم‌ ...

کی انتقالیش درست میشه؟  چند روز دیگه انتقالیش درست میشه بیاد شهر خودمون؟ 

سلام‌ دوست‌ عزیز‌ بله انتقالی‌ پسرتون‌ درست‌ میشه‌ نگران‌ نباشید‌.درمورد‌ فوق‌ لیسانسش‌ حسی‌ ندارم‌ ...

کی انتقالیش درست میشه؟  چند روز دیگه انتقالیش درست میشه بیاد شهر خودمون؟ 

سلام‌‌ دوست‌ گرامی‌.خانم‌ سارینا‌ متاسفانه‌ حس‌ میکنم‌ مشگل‌ شما‌ حاد‌شده‌.وهمسرتون‌ مقصر‌ میباشدواز ...

قربونت برم ❤️ 

این قضیه خیانتش با نرگس رو چی حس میکنی 

پرورده کوردم❤
سلام‌‌ دوست‌ گرامی‌.خانم‌ سارینا‌ متاسفانه‌ حس‌ میکنم‌ مشگل‌ شما‌ حاد‌شده‌.وهمسرتون‌ مقصر‌ میباشدواز ...

قلبم بنظرت قضیه خیانت محمدرضا و نرگس چی بوده 

پرورده کوردم❤
سلام‌ مجدد‌.بله‌ دخترتون‌ تا۳۴‌ روز‌ دیگه‌ با‌ همسرش‌ اشتی‌ میکنه‌.موفق‌ باشی‌.

کراشم ریپلای می‌کنه یا حرف می‌زنیم ؟کی؟وارد رابطه میشم باهاش ؟حس کمی داره یا درایندع میدارع ؟

امسال دانشگاه میرم ؟

کراشم ریپلای می‌کنه یا حرف می‌زنیم ؟کی؟وارد رابطه میشم باهاش ؟حس کمی داره یا درایندع میدارع ؟امسال د ...

سلام‌ دوست‌ عریز‌ با‌ کراشت‌ وارد‌ رابطه‌ میشی‌ اما‌ به‌ صورت‌ موقت‌ چون‌ به‌ ازدواج‌ ختم‌ نمیشه‌.در‌ مورد‌ دانشگاهت‌ حسی‌ ندارم‌.موفق‌ باشی‌.

سلام‌ دوست‌ عریز‌ با‌ کراشت‌ وارد‌ رابطه‌ میشی‌ اما‌ به‌ صورت‌ موقت‌ چون‌ به‌ ازدواج‌ ختم‌ نمیشه‌.در ...

واقعا 😍😍😍چقد موقت یعنی چقد طول میکشع 

اون ریپلای میکنع یا من؟

شما حستون خیلی قویه ممنون ازت