2777
2789
عنوان

همین الان چی تو دلته ک اگه بهش برسی خوشبخت میشی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2226 بازدید | 257 پست
تا چند وقت پیش فکر میکردم خوشبخت ترین زن رو زمینم.با تمام سختیا خیلی احساس آرامش میکردم ولی یه اتفاق ...

انشالله درست بشه شمام برای من دعا کن 🙏

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حرف تو دلمه  ک با پیاماتون فقط اشک میریزم 

اشکم برا اینه ک خیلی از چیزایی ک شما از خدا میخوایید  من دارم ولی از نوعه بی ارزشش 

آدم وقتی کنار کسی زندگی میکنه ک دیگه دوسش نداره .... مرگ ب چشم خودش میبینه و من هر روز مرگ میبینم 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
خونه داشته باشیم مال خودمون... خدایا فقط امیدم به خودته...

خوشحالم برات چون هم خونت مال خودته ؛قدر بدون انشالله خونه دار هم میشید

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
خیلی حرف تو دلمه  ک با پیاماتون فقط اشک میریزم   اشکم برا اینه ک خیلی از چیزایی ک شم ...

میشه بگی چی شده که بی ارزش شده داشته هات چیکار کرده که کمرنگ شده یا بهتره بگم زندگی تو بی رنگ کرده

حال شوهرمم خوب بشه لطفا دعا کنید براش...

خیلی عالیه 

همین که زنی کنارشه ک برا سلالامتیش داره دعا میکنه ... شک ندارم خدا امینش میگه

میشه بگی چی شده که بی ارزش شده داشته هات چیکار کرده که کمرنگ شده یا بهتره بگم زندگی تو بی رنگ کرده

من سالها عاشقانه دوسشداشتم  ولی عشقمو تحویل نگرفت..  مثه دختر بچه عاشق دنبالش بودم و پیشرفتش دادمتا نقطهای رسید ک از همه لحاظ پیشرفت کرد..

اجتمایی مالی  دو ماشین سه خونه میلیون میلیون پول ... ب مرگ چشام از 15اسقفند تا الان بیشاز 500  میلیون پول ب حسابش نشسته ب غیر از موجودی ک داشته ..... از همه چی .پیشرفت کرد .... ولی این میون قبلب زنشواز دست داده واسه همیییشه ....  

ساعتها برام کش اومدن .....  فقط امیدم ب معلمیه شاید بتونم بعدش طلاق بگیرم 

دوقلو هام سریعتر بزرگ بشن(پیرم کردن)😭😭 زودتر کارام جور شه برم استرالیا 

لبخند زدم از آرزوهات ... خیلی قشنگ بودن پر از حس مثبت . در عینی ک نیازت  طلب کردی