2777
2789
عنوان

معلم دست بچه رو گاز گرفته میگه باهاش شوخی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2937 بازدید | 113 پست
اون مربی رو باید دار میزدن.  کثافت رو

نمیدونم چی‌کارش کردن  فقط دخترعموم گفت شوهرخانومه پلیس هست رفتن مهد شوهرش گفته بخدا اگه قانون دست من بود یکباره اعدامش نمیکردم تکه تکه ش میکردم زنده زنده

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باکتری و ویروس داره فرااوون👇 به دلیل وجود انواع باکتری ها و ویروس ها در دهان انسان، گاز گرفتگی ناش ...

پارگی پوست میشه گازشدیدوزخم دیگه

مرسی بهرحال نمیدونستم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من مدام دست بچمو گاز میگیرم ولی کبود نمیشه. خودت بچتو گاز بگیر ببین زود کبود میشه یا نه اگه نشد پوس ...

دلیل این کارت چیه؟؟

نگو دوست داشتن ک اصلا منطقی نیست🤐🤐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
منم دسته چارو برقی و میبرم میکنم تو ماتحتش میگم شوخی کردم باهات

😂واای عالی بود دمت گرم 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

نهههه خدای من دیگه بچم رفتنی مدرسه دل من باید مثل سیر و سرکه بجوشه که

بخدا منم شنیدم تا مدتها حالم خراب می‌شد دخترعموم میگفت چند روز نتونستم غذا بخورم

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
نمیدونم چی‌کارش کردن  فقط دخترعموم گفت شوهرخانومه پلیس هست رفتن مهد شوهرش گفته بخدا اگه قانون د ...

وای زن بوده این کارو میکرده😳😳

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
جدی میگین؟ 

بله. شکایت کنید ازش به آموزش و پرورش.

خواهر من کلاس اول بود چند سال پیش معلمشون با شلنگ رفته بود سر کلاس و گفته بود شلوغ کنید میزنم. فکر کنم یکبار خواهرمو خیلی آروم زده بود. مادرم پیگیری کرد و معلمشون توبیخ شد.

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
دلیل این کارت چیه؟؟ نگو دوست داشتن ک اصلا منطقی نیست🤐🤐

خودش خوشش میاد میگه بیا منو بخور من یه غذای خوشمزه ام و فلان

منظورم اینه که گاز از رو دوست داشتن نباید اصلا قرمز کنه چه برسه به کبود شدن. مگر اینکه واقعا پوستی حساسیت نشون بده که بعید میدونم