2777
2789

من دوهفته بعد از پریودم دوروز باعرض معذرت لکه صورتی قهوه ای دیدم بعدم تموم شد ارلانم چهاروزه عقب انداختم نمیدونم حامله ام یانه ازمایش دادم منفی بود هفته پیش☹️سردرگمم☹️🤦🏻‍♀️

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨
من دوهفته بعد از پریودم دوروز باعرض معذرت لکه صورتی قهوه ای دیدم بعدم تموم شد ارلانم چهاروزه عقب اند ...

پریود دوره اخرم مثل همیشه نبود ، یازده روز بعد پریود برا اولین بار لک قهوه ای دیدم روی لباس زیرم 

الان یک هفته است سینه هام خیلی درد میکنه که قبل پریود معمولا درد سینه ندارم و الانم تا پریودم ده روز مونده تقریبا، حس سنگینی هم دارم توی سینه هام  ، سه چهار روز هم نفخ شدیدی داشتم  ،کامل گیج شدم نمیدونم چرا اینجوری شدم 😐

خدایا گاهی نگاهی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما درد داشتی موقعی ک لک میدیدی؟چندروز بعد عقب انداختنت بیبی چک میزنی؟

نه اصلا متوجه نشدم ،فقط رو لباس زیرم یه لکه دیدم، بی بی چک برا من نمیدونم چرا هیچوقت درست نیست،حالا تا آخر ماه باید صبر کنم اگر نشدم میرم پیش دکترم 

خدایا گاهی نگاهی
نه اصلا متوجه نشدم ،فقط رو لباس زیرم یه لکه دیدم، بی بی چک برا من نمیدونم چرا هیچوقت درست نیست،حالا ...

من جدیدا میزنم نمیدونم چرا ی خطم نمیوفته

من جدیدا میزنم نمیدونم چرا ی خطم نمیوفته

اگر منفی باشه یک خط میوفته،اگر مثبت دوتا خط،من چندوقت پیش هم علایم داشتم دوتا خط افتاد یکیش خیلی محو،ولی چند روز بعد پریود شدم،دوسال پیش باردار بودم بی بی چک منفی بود ولی آزمایش مثبت شد که البته سقط شد ،برا همین من کلا به بی بی چک اعتماد ندارم🫤

خدایا گاهی نگاهی
اگر منفی باشه یک خط میوفته،اگر مثبت دوتا خط،من چندوقت پیش هم علایم داشتم دوتا خط افتاد یکیش خیلی محو ...

ازه من هیچی نمیوفته سفید سفیده نمیدونم چرا چنتا مارک مختلف استفاده کردم همینجوره اخی عزیزم انشالله خدای نی نی ناز تپل بهت میده♥️😍🌸