چند تا نکته هست که باید رعایت کنی
۱ چیا اذیت میکنه که عصبی و مضطرب میشی ؟ باید مشخص کنی تو چه موقعیتی عصبی میشی .
۲ هر دفه که اینطور شدی بشینی فک کنی که دقیقا چی بود که منو عصبی کرد و چه احساسی بهم داد. این حسه مهمه . مثلا یکی قرار بود فلان ساعت زنگ بزنه ولی یه ساعت بعد زنگ زده . تو عصبانی میشی از دیر زنگ زدن . ولی درواقع حس کردی بهت بی احترامی شده .
۳ ببین منطقیه عصبانی شدنت یا زیاده روی بوده . اگه هر دفه که اینطور میشی بتونی تشخیص بدی ، مخصوصا در همون لحظه ، میتونی بعد یه مدت کنترلش کنی .
۴ اضطراب خودش ریشه خشمه ، واسه کنترلش یه مدت تحت نظر دکتر دارو بخور بعد کم کم قطعش کن .
۵ اگه به فرکانس اعتقاد داری یه فرکانس هست که من هرشب باهاش میخوابم ، بعد یه ماه معجزه کرده برام ، در حین خواب پخشش میکنم .
۶ موزیک رو قطع کردم کامل ، اولش سخته بعد عادت میکنی ، باعث میشه احساساتی که در لحظه نداری بهت القا بشه ، بعد احساسی بودن و اون هورمون ها که باعث خشم و لذت و غم و دلتنگی و ... میشه عادت کنی ، واس همین خیلی حساس تحریک پذیر میشی و زود عصبی و مضطرب میشی
۷ اینستا هم تاثیر موزیک رو داره ولی مخرب تر . کامل حذفش کن واسه یه ماه حداقل ، به جاش برو یوتیوب ، فضای مثبت تری داره حتی تحقیق روش انجام شده و نتیجه این بود کسایی یوتیوب فعالیت دارن نسبت به اینستا حال بهتر و اضطراب کمتری دارن
۸ یه اپلیکیشن هست که الان از همه جا حذف شده ، اگه میخوای موزیک بی کلام گوش بدی با اون باید گوش بدی ، فرکانسش رو هورمونا تاثیر داره
۹ هر دفه اون حس بهت دست داد با تاریخ و جزئیات و عوامل محرک یادداشتش کن. به جاش به خودت قول بده دفه بعد با سیاست برخورد میکنی
واقعا تحریک پذیر بودن خیلی آدمو بی سیاست میکنه و احمق و قابل کنترل و آسیب پذیر میکنه
خواستی تلگرام پیام بده تا اون برنامه و فرکانس رو برات بفرستم