2777
2789

منم شدیدا عصبیو کلافم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر دارو 

من درگیر همین عصبی بودنم هم با بچه هام هم همسرم به مشکل خورده بودم 

دست خودمم نبود سر زایمان دومم مشکلات زیادی برام پیش اومد و افسردگی گرفتم

الان ی هفتس دارو میخورم قشنگ آروم شدم 

ولی همسرم مخالفه میگه نخور داغون میشی سعی کن خودت آرامش پیدا کنی

اول سکوت بعد سعی کن وقتی عصبی تو ذهنت عصبانیت مرور کنی و ساکت باشی به مرور عادت میشه 

برای استرس هم سعی میکنم نقش بازی کنم که حالم خوبه بعضی مواقع از دست سرد یا رنگ  صورتم متوجه میشه

نمی‌گم  چرا نمیگی ولی اینجوری حداقل هیچ کس اذیت نمیشه

دانشجو❤️👩‍⚕️
دکتر دارو  من درگیر همین عصبی بودنم هم با بچه هام هم همسرم به مشکل خورده بودم  دست خودمم ...

حتما مشاور برین با دارو حل میشه

به هر دوری ولی قائم است....آزمایش تا قیامت دائم است
اره چیکار کردی خوب شدی؟؟سر الکی ترین چیزا گند میزنم ب اعصاب خودمو بقیه

چند تا نکته هست که باید رعایت کنی 

۱ چیا اذیت میکنه که عصبی و مضطرب میشی ؟ باید مشخص کنی تو چه موقعیتی عصبی میشی .

۲ هر دفه که اینطور شدی بشینی فک کنی که دقیقا چی بود که منو عصبی کرد و چه احساسی بهم داد. این حسه مهمه . مثلا یکی قرار بود فلان ساعت زنگ بزنه ولی یه ساعت بعد زنگ زده . تو عصبانی میشی از دیر زنگ زدن . ولی درواقع حس کردی بهت بی احترامی شده . 

۳ ببین منطقیه عصبانی شدنت یا زیاده روی بوده . اگه هر دفه که اینطور میشی بتونی تشخیص بدی ، مخصوصا در همون لحظه ، میتونی بعد یه مدت کنترلش کنی .

۴ اضطراب خودش ریشه خشمه ، واسه کنترلش یه مدت تحت نظر دکتر دارو بخور بعد کم کم قطعش کن .

۵ اگه به فرکانس اعتقاد داری یه فرکانس هست که من هرشب باهاش میخوابم ، بعد یه ماه معجزه کرده برام ، در حین خواب پخشش میکنم .

۶ موزیک رو قطع کردم کامل ، اولش سخته بعد عادت میکنی ، باعث میشه احساساتی که در لحظه نداری بهت القا بشه ، بعد احساسی بودن و اون هورمون ها که باعث خشم و لذت و غم و دلتنگی و ... میشه عادت کنی ، واس همین خیلی حساس تحریک پذیر میشی و زود عصبی و مضطرب میشی 

۷ اینستا هم تاثیر موزیک رو داره ولی مخرب تر . کامل حذفش کن واسه یه ماه حداقل ، به جاش برو یوتیوب ، فضای مثبت تری داره  حتی تحقیق روش انجام شده و نتیجه این بود کسایی یوتیوب فعالیت دارن نسبت به اینستا حال بهتر و اضطراب کمتری دارن 

۸ یه اپلیکیشن هست که الان از همه جا حذف شده ، اگه میخوای موزیک بی کلام گوش بدی با اون باید گوش بدی ، فرکانسش رو هورمونا تاثیر داره 

۹ هر دفه اون حس بهت دست داد با تاریخ و جزئیات و عوامل محرک یادداشتش کن. به جاش به خودت قول بده دفه بعد با سیاست برخورد میکنی 

واقعا تحریک پذیر بودن خیلی آدمو بی سیاست میکنه و احمق و قابل کنترل و آسیب پذیر میکنه

خواستی تلگرام پیام بده تا اون برنامه و فرکانس رو برات بفرستم