2777
2789
عنوان

اگه بفهمید مردی که دوستش دارید نابارور هست چیکار میکنید🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 5554 بازدید | 198 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر می کنم در بیست و چند سالگی بله..ازدواج می کردم. 

ولی با عقل الانم می گم نه. یه سنی آدم با تمام وجود بچه می خواد و این سن برای همه یکسان نیست. ولی اون روز می رسه و چنین تصمیمی حتما پشیمونی به بار میاره. 

ازدواج برات میبینم وعده2و4 میاد اتفاقا از بین خواستگار ها یکیش میشه

خدااااا کنههههه 

واقعا جان در عذابه 

چون میان و میگن و حرف میزنم اونوقت کلی از وقتم هدر رفته 😢هیچی به هیچی 

چجور شخصی حس میکنی ؟کجا منو میبینه؟

اگه این مورد برای خودته، لطفا منطفی تصمیم بگیر. میتونی هیچ وقت بچه دار نشی؟ نمیتونین کاشت کنید؟ را ...

هیچ راهی نیس😔

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥
فکر می کنم در بیست و چند سالگی بله..ازدواج می کردم.  ولی با عقل الانم می گم نه. یه سنی آدم با ...

درسته نمیتونم احساسی تصمیم بگیرم

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥

از بچه متنفرم کاش شوهرمنم بچه نمیخواس ...تا پای طلاق رفتم چون نمیذاشتم حامله بشم فهمید دیگ پول نداشتم طلاق نگرفتم ی بچه اوردم مث سگ پشیمونم .کاش جدا میشدم

بچه ها اصلا شیرین نیستن بچه فقط مسئولیت ودردسره...اگ باز بگه بچع میخوام اینسری طلاق میگیرم ...ازبچه ها متنفرمممم خدااا کاش نازا بودم

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

همسرم مشکل داره هشت ساله بچه دار نشدیم ،خودمم سنم داره می‌ره بالا ،همه گفتن ازش جدا شو ،ولی من دوستش دارم ، از زندگیم راضیم .کاش آنقدر دیگران اظهار نظر و دخالت نمی کردند و نمی گفتند بچه بیارید واقعا کی می خوان بفهمند این چیزا دست خداست .😔😢

شاید برم تخمکهامو فریز کنم

هیچ راهی نیس😔

غمگینه ولب اگه احساس میکنی حتی درصدی، قبول نکن.

مثلا میتونی تصور کنی توی ۶۰ سالگی خبری نه از بچه باشه نه نوه؟

این تصمیم خیلی خیلی بزرگیه ولی مسیر زندگیت رو عوض میکنه پس خیلی با دقت انتخاب کن

خدایی نکرده حتی ممکنه کار به طلاق بکشه

یا اگه مشکلی ندارین بچه آوردن از یتیم خونه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

والا منم همین طور من دوست دارم مادر بشم😔

عزیزم جدا بشی بهتره اگه دلت بچه میخواد

به حرفای بقیه کاربرا گوش نکن 

آدم باید واقعا خودشو بذاره جای طرف تا درکش کنه 

این مسئله ی خیلی مهمیه خیلییییی مهممم 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚