2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ، 

از منابع طبیعی و راه و شهرسازی و شهرداری و سایر ارگان های دولتی فقط از طریق مزایده عمومی میشه زمین خرید ، 

اونا خودشون رفتن با قلدری ساختن و بعدها با بخشنامه ای چیزی زمین را به نرخ روز کارشناسی از دولت میخرند.

سلام ،  از منابع طبیعی و راه و شهرسازی و شهرداری و سایر ارگان های دولتی فقط از طریق مزایده عمو ...

مگه میشه این همه هارت و پورت 

طرق 80 هکتار زمینو اومده 200 میلیارد تومن برا فروش گذاشته 

یعنی هکتاری بالای 2 میلیارد :/

عدد کمی نیست

مگه میشه این همه هارت و پورت  طرق 80 هکتار زمینو اومده 200 میلیارد تومن برا فروش گذاشته  ...

نمی‌دونم ، پس قضاوت نمی‌کنم ، شاید ملک آبا و اجدادی هست (یعنی مستثنیات) ، پس ازش سؤال کنید ببینید آیا پلاک ثبتی داره یا نه ، اگر داره شماره پلاک ثبتی و نام و نام خانوادگی دقیق مالک را بگیرید ، از اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان مورد نظر استعلام کنید که آیا چنین پلاک ثبتی بنام چنین شخصی هست یا خیر ، 

و دومین موضوع اینه که GPS زمین مورد نظر را بزنید و استعلام بگیرید از اداره منابع طبیعی و راه و شهرسازی ، اگر جزء پلاک دولت باشه اونا بهت میگن که  دولتیه یا مستثنیات یک شخص.

ضمناً ، ۱ : اصل بنچاق یا سند مالکیت را از شخصی که میاد زمین را به شما نشون میده بخوایید ! ۲ : خود مالک اصلی بیاد در دفترخانه و بنام شما انتقال بده ، به ورثه اعتماد نکنید. مگر اینکه اصل وکالت‌نامه به شما نشون بدن. 

نمی‌دونم ، پس قضاوت نمی‌کنم ، شاید ملک آبا و اجدادی هست (یعنی مستثنیات) ، پس ازش سؤال کنید ببینید آی ...

ممنون واقعا 😁

خیلی زحمت کشیدی من هم وقتت رو گرفتم ببخشید واقعا

خدا خیرت بده🤲🏻

نمی‌دونم ، پس قضاوت نمی‌کنم ، شاید ملک آبا و اجدادی هست (یعنی مستثنیات) ، پس ازش سؤال کنید ببینید آی ...

سلام عزیز اگه جواب سوالم رو بدی یه دنیا ممنون میشم

ملکی که برای منابع طبیعی باشه رو با کمک وکیل میشه پس گرفت؟ یا غیرممکنه؟

سلام عزیز اگه جواب سوالم رو بدی یه دنیا ممنون میشمملکی که برای منابع طبیعی باشه رو با کمک وکیل میشه ...

سلام

ببینید در کل ملکی که در پلاک دولت (چه به نمایندگی اداره کل راه و شهرسازی ، چه به نمایندگی سازمان جنگل‌ها و مراتع و آبخیزداری کشور (منابع طبیعی) ) قرار گرفته باشه به سختی میشه پس گرفت ، منتهی اگر شما اسناد و مدارکی (مثل عکسهای هوایی دهه ۴۰ ، ۵۰ یا ۶۰ ) داشته باشید که ثابت کنید - مثلاً علاوه بر سند اصلاحات ارضی - در آن آیش و کشاورزی داشته اید میتونید طرح دعوا کنید. 

کلا فرایندی که بسیار زمان بر و صبر و حوصله زیادی می‌خواد.

سلام عزیز اگه جواب سوالم رو بدی یه دنیا ممنون میشمملکی که برای منابع طبیعی باشه رو با کمک وکیل میشه ...

ضمناً داشتیم مواردی که رأی به نفع مردم ثابت شده ، پس شما هم اگر مستندات و مدارک دارید ناامید نباشید و وارد شید ، 

کدوم استان و کدوم شهر هستید !؟

ضمناً داشتیم مواردی که رأی به نفع مردم ثابت شده ، پس شما هم اگر مستندات و مدارک دارید ناامید نباشید ...

ممنون ک جواب دادین😘

یه ملک تجاری هست ک منابع طبیعی زمینش رو میخواد ک از قضا ارثیه ام هست و به پول فروشش نیاز داشتیم ولی الان بااینکه وکیلم گرفتیم می‌ترسیم از دست بره 

اگر خدانکرده دولت بگیره چیزی بابت ضرر به وراث میده؟