دوستان من ۲۸ سالمه ، گواهینامه ندارم ، حس خیلی بدی دارم ، خیلی از زندگی عقبم مگه نه؟ هیچ وقتم ماشین نداشتیم بابام با اینکه پولشو داشت هیچ وقت نه گواهینامه گرفت و نه ماشین خرید منم ک ۱۸ سالم شد نذاشت برم گواهینامه بگیرم ، الان حالم خیلی بده هیچ جا نمیتونم برم ، هیچ تفریحی ندارم ، حس بد دارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
منم ۳۷ سالمه تازه میخوام ثبت نام کنم ولی خیلی ترس دارم همش فکر میکنم یاد نمیگیرم
اگر میخوای یاد بگیری بجنب. چون مربیم میگفت بمونه بعد ۴۰ سال یادگیری سخت تر میشه .
منم با اینکه کلاسهام و کامل رفتم ولی هنوز کامل یاد نگرفتم و ترسم کامل نریخته ولی میبینم ماشین افتاده اونجا من دخترم و پای پیاده میبرم و میارم حرصم میگیره 😢