2777
2789
عنوان

كساني كه خيانت ديدن از شوهراشون

2302 بازدید | 48 پست

ميشه لطفا به دوتا سؤال من جواب بديد؟

١. قبل از خيانت ديدن چقدر به همسرتون  اطمينان داشتيد؟ 

٢. همسرتون چقدر بهتون در جمع و خلوت إبراز عشق ميكرد ؟

ليلي مو فرفري هستم 😌

من تا حالا خيانت نديدم 

ولي هميچموقع هم اعتماد صد در صد ندارم 

هميشه ده درصد در نظر ميگيرم كه هر مردي خطا ميكنه 

اينجوري خيانت هم ببينم زياد نميشكنمً

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگی میگه:همه محبتتو نثار کن نه همه اعتمادت رو!!!

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

من تا حالا خيانت نديدم  ولي هميچموقع هم اعتماد صد در صد ندارم  هميشه ده درصد در نظر ميگي ...

حرفت درسته 

فكر كنم اكثر خانوما أون ده درصد رو در نظر ميگيرن 

ليلي مو فرفري هستم 😌

من خیانت ندیدم ولی خیلی زنا رو نگا میکنه,منم ایرادی نمیگردم چون خودمم وقتی تو خیابون تیپای مختلف خانما رو می بینم یه جورایی خوشم میاد نیگا کنم چه برسه به اون که مرده.....ولی خیلی از خیانت همکاراش برام تعریف کرده که همسراشون خبر ندارن...

......

عزیزم ی مزاحم تلفنی داشت شوهرم ک حسابشو پدرشوهرم رسوند واز زندگیمون پرتش کرد بیرون.شوهرم حتی جلو مادرم وپدرم ابراز علاقه داره ودستمو میبوسه خداروشکر میکنم ازداشتنش .طاقت ی لحظه دوریشم عذاب اوره اشکام جمع میشه حتی الان....

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
عزیزم ی مزاحم تلفنی داشت شوهرم ک حسابشو پدرشوهرم رسوند واز زندگیمون پرتش کرد بیرون.شوهرم حتی جل ...

متوجه نشدم يعني شوهرتون خيانت كرده خداي نكرده و خيلي هم محبت ميكنه ؟ يا نه

ليلي مو فرفري هستم 😌
منظورت رو از جمله آخرت متوجه نشدم

كسايي بودن و ديدم ك خيانت كردن وقتي ازشون ميپرسي چرا جواب قانع كننده بهم دادن

خيلي كم پيش مياد كسايي ك خيانت ميكنن بي دليل باشه يا كمبود محبت بوده يا كمبود دوستي ك بخان خودشونو خالي كنن و ....... 

خداااايا شكرت🙏🏻
عزیزم ی مزاحم تلفنی داشت شوهرم ک حسابشو پدرشوهرم رسوند واز زندگیمون پرتش کرد بیرون.شوهرم حتی جل ...

😕😕😕

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀