2777
2789
عنوان

لطفا بیاید.جن و سالمند

333 بازدید | 31 پست

سلام لطفا اگ تجربه ‌ای دارید کمکم کنید

یه خانومی حدود ۸۰ سالشه مدتیه تو خونش خیلی حیوون میبینه ک به همه جا هجوم میبرن ولی سمت خودش نمیان میگه همه نوع حیوون میاد داخل خونه هر کاری میکنم بیرون نمیرن(فقط خودش میبینه کس دیگه‌ای نمیبینه)بعد این خانوم هم اصلا خواب و خوراک نداره مثلا نصف شبی بلند میشه اینارو بیرون کنه اصن نمی‌خوابد یا وسط غذا پا میشه اینارو بیرون کنه میگه اصلا بیرون هم نمیرن

بعد پیش یه دعانویس براش دعا گرفتن یه ماه بود ک خوب شده حالا بازم شروع شده و میگه ایندفعه شدیدتر شده

دوباره دعا گرفتن ولی فایده ای نداشت

دعانویس میگه اینا جن هستن

بنظرتون باید چیکار کرد؟

با چله از بین نمیرن؟

کاربری دو نفره🤝🏻🤍من و نرگس👭🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا ۸۰ سالشه

ول کنید این خرافاتو

جن چیه

قسمت پس سری توی سنین بالا تخریب میشه، باعث فراموشی، گفتار پراکنده. توهمات بصری و شنیدن صداهای غیرواقعی میشه

این خانم جن زده نشده

فقط خیلی مسن شده و این از عوارض اونه

کمکش میخواید بکنید پیش متخصص مغز و اعصاب ببریدش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی