2777
2789
عنوان

جاری بد لباس

542 بازدید | 10 پست

لطفا نظر بدید با جاری که تاپ شورتک کوتاه و تنگ میپوشه جلو شوهرم باید چکار کنم 

اصلنم دوست ندارم مستقیم بهش بگم 

من اصلا تو فاز حجاب نیستم ولی تا این حدش دیگه واقعا برام پذیرفته نیست حداقل جلو همسرم رعایت کنه😢خیلی آزارم میده این مورد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعید می دونم این جور تاپیکا واقعی باشه... 

در هر صورت راه حل برای مواقعی که از رفتار دیگران راضی نیستید کم کردن بسیار زیاد ارتباط هست. نه درسته و نه اصلا می تونیم رفتار دیگران رو تغییر بدیم. 

من بعید می دونم این جور تاپیکا واقعی باشه...  در هر صورت راه حل برای مواقعی که از رفتار ...

اره منم باور نمی کنم . مخصوصن این که همشووونم میگن تاپ و شورتک .. انگار یارو خل وضعه تاپ و شورتک بپوشه 

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
اره منم باور نمی کنم . مخصوصن این که همشووونم میگن تاپ و شورتک .. انگار یارو خل وضعه تاپ و شورتک بپو ...

امیدوارم هیچ وقت براتون پیش نیاد منم قبلا تا وقتی تو موقعیتش قرار نگرفتم باور نمیکردم ما خانواده مذهبی نیستیم اما دیگه نه در این حد 

عزیزدلم اگر واقعی نیست چرا باید وقتم رو بذارم و مطرح کنم اصلا

به همون دلیلی که هزاران نفر توی همین سایت دیگران رو سر کار گذاشتند. جاهای دیگه هم همین طور... اینکه از نظر من دلیل منطقی برای این کار نیست دلیل نمی شه کسی این کارو نکنه.