2777
2789
عنوان

کادوی میلیاردی گرفتم 🥺😍

1880 بازدید | 85 پست

فکر میکردم کادو گرفتن هر چقدر بیشتر و مبلغش بالا باشه خیلی لاکچری تره

فکر میکردم گرفتن کیک و جشن خیلی خوبه

تا اینکه امروز با آغوش ناگهانی پدرم مواجه شدم🥺😍

وقتی بابام یهویی بغلم کرد و با تمام وجودش منو فشرد و بوسید فهمیدم من با ارزش ترین و میلیاردی تزین و اصلا بی قیمت ترین کادو جهان رو تو روز دختر هدیه گرفتم 😍

خدا رو هزاران مرتبه شکر میکنم بخاطر داشتن پدری مثل بابای مهربونم که این همه دوسم داره حتی بیشتر از برادرام...

خدایا شکرت که پدرم رو دارم 😍🥰

این همه تو قید و بند مال و دارایی نباشید

کسی که مهر پدر و مادرش رو نداره فقیر ترین آدم دنیاست حتی اگه یه شهر مال اون آدم باشه...

خدایا پدر و مادر هامون رو برامون حفظ کن 🥺❤

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحفظشون کنه سایشون مستدام

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اومده بودم حسودی کنم کههههه

حسودی کردم 

چون آغوش پدر و مادرو هیچوقت تجربه نکردم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
عزززییززمممم😍خدا حفظشون کنه براتون🌹

فداتوت بشم 😍

خدا عزیزانتون‌رو حفظ کنه ❤

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

منم دیشب میخواستم برم پارچه بخرم 

مامان و بابامم بازار و بهونه کردن اومدن

بابام تک به تک پارچه فروشیا رو میومد نظر میداد برای پارچه ها

اخرم پارچه مورد علاقمو قایمکی خرید برای روز دختر 

کلی قلبم اکلیلی شد

روزتون مبارک باشه دختر و خانمای ناز🩵

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

خدا حفظشون کنه  پدر داشتن نعمتیه ک چند ساله ازش محرومم قدر پدرتو بدون

متاسفم عزیزم

خدا رحمتشون کنه... با ائمه محشور بشن ❤

دیدی نرفتی😉🤣🤣🤣

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

سرتون سلامت