2777
2789

شمایی که هی دم از نچرال پسندی میزنید پس چرا الان همه عملی ها سر خونه و زندگی هستند؟

یعنی مثلا ادای روشن فکری در میارید الان همه لبا شتری شده زاویه فک چونه و گونه همه چی میزنن

جدیدا هم که خود پسرا دس به کار شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادما فقط موقع حرف زدن که میشه حرفای خوب خوب میزنن

موقع عمل کردن همه محو میشن:/😂

انشاالله همه به خواسته هاشون برسن منم به خواسته ی قشنگم و هدف هام...دعا کنین برام..:)

من آقانیستم ولی نچرال وطبیعی دوست دارم کارهای زیبایی هم تاجایی که واقعا ایرادی داشته باشی و درستش کنی اشکالی نداره مثلا دندونات خیلی کج وکولس یا دماغت مشکل انحراف داره یا خیلی قوز داره عملش کنی خوبه ولی بیش از حدش قشنگ نیست اون معصومیت وسادگی رو از دخترمیگیره اینایی هم که کردن اکثرا خانومای متاهلن دخترا خیلیاشون هنوز نچرالن وطبیعی