2777
2789
عنوان

صاحب خونه ی پرو

1665 بازدید | 86 پست

سلام بچه ها ما با صاحبخونمون مشترک هستیم واحدا جدان ماپایینیم بعد این صبح زود بیدار میشه و خودش و بچه هاش میان میشین خونه ما منم روم نمیشه چیززی بگم واقعا خسته شدم دیگه یا وقتایی ک بیکاره میاد خونه ما بعضی وقتا من حوصله خودمم ندارم چ برسه یکی دیگ کسی تجربه ای داشته کمک کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا جلوش نایستی همین آش و کاسه رو داری

بگو ما تا ظهر میخوابیم و رو بهش نده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

در باز نکنید چند بار متوجه میشن که نباید بیان 

و مقصر شما هستین که از روز اول بهشون رو دادین 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
یعنی چی میاد خونه شما؟خانمه کاروزندگی نداره؟

نمیدونم بخدا میاد میشینه فکر کن من تازه از خواب پاشدم صبحونه پسرمو آماده نکردم میاد میشینه تا وقت ظهر ک ناهر بچشو میدم میخوره بعد ک شوهرش اومد میره

آخه رومم نمیشه میاد ببینه بچه من خونشونو خط خطی نکرده یا بلایی سرکابینتا نیاورده

یعنی چی خواهر من....تو خونه اجاره کردی که ارامش داشته باشی...روت نمیشه حرف بزنی در و باز نکن...چند بار اینکارو کن و بعدش بهش بفهمون همسرت خوشش نمیاد با همسایه ارتباط داشته باشی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...