2777
2789

تاپیکو ذخیره کردم بعدا فیلم هاشو ببینم یه وقت گزارش نزنید

من خودم فیلم" دونده هزار تو "برام جذاب بود تا عجیب

و سریال  "the 100" که قشنگ بود 

فیلم و سریال موضوع فضایی دوست دارم 

چند تا دیگه هم دیدم اسمشون رو یادم رفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 🖐️😂😂

و روان  منی که هزارپای انسانی و سالو رو توی یک روز دیدم 😑💔🍃

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
عجیب ترین ، کثیف ترین ، ضد انسانی ترین که دیدم و به هیچ کس پیشنهادش نمی‌دم . سالو یا 120 روز در سود ...

یکمشو میگی ،خیلی کم

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟

everything everywhere all at once

همه‌چیز، همه‌جا در یک آن

به حدی عجیبه که شاید خیلیا اصلا متوجه داستانش نشن. حتی متوجهم بشی بازم عجیبه. البته صحنه‌های ناجوری داره و مناسب هر سنی نیست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
و روان  منی که هزارپای انسانی و سالو رو توی یک روز دیدم 😑💔🍃

نبابا 😳🤣 داغون میشه آدم 

واقعا یک هفته نمی‌تونستم غذا بخورم 🤮

ولی می‌خوام دوباره ببینمش . اینار می‌خوام از دید نقد کردن ببینمش 😂

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

عجیب ترین ، کثیف ترین ، ضد انسانی ترین که دیدم و به هیچ کس پیشنهادش نمی‌دم . سالو یا 120 روز در سود ...

سالو در برابر a Serbian film هیچه

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

یکمشو میگی ،خیلی کم

ببیند چون کاربر آقا هستم و وفیلم هم موضوعش خیلی قشنگ و خوبه 😂 چیزی بگم زود تعلیق میشم با اجازه چیزی نمیگم . اونایی که دیدن می‌دونن چی میگم 😅

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟