2777
2789
عنوان

برای سیاهی زیر چشمم چیکار کنم😪

166 بازدید | 17 پست

سلام، سیاهی زیر چشمم خیلی بده و قیافمو خیلی بد نشون میده به حدی که یه دوستم قبلا سیاهی زیر چشممو دیده بود وقتی جدیدا رفتم من فقط کانسیلر زده بودم زیر چشمم میگفت خیلی تغییر کردی، پوستتم روشن تر شده میگفتم بخدا فقط زیر چشممو زدم، خلاصه اگه راهکاری سراغ دارین بگین خدا خیرتون بده🥲

دعا کنین به اونی‌ ک دوسش دارم برسم:))))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه شستوشوی صورت فوم دار خریدم شیر الاغ درست شده بود یه کرم چای سبز هم برای سیاهی زیر چشم عرض یه هفته پوستم شد عینه آینه منی که صورتم پر جوش و کدری بود فقط تو آینه به صورتم نگاه میکردم آنقدر که خوب شد

مرتب کرم دور چشم میزنی و پچ میذاری بازم سیاه میشه؟

نه چیزی‌ فعلا نمیزنم، یه چنتا کرم تحقیق کردم میگفتن بده و فلان، الان دنبال همینم

من یه شستوشوی صورت فوم دار خریدم شیر الاغ درست شده بود یه کرم چای سبز هم برای سیاهی زیر چشم عرض یه ه ...

عکس میشه بفرستی؟

نه چیزی‌ فعلا نمیزنم، یه چنتا کرم تحقیق کردم میگفتن بده و فلان، الان دنبال همینم

زیر چشمتو تزریق کن هم تیرگی برطرف میشه هم گودی ‌.

کرم دور چشم کلینیک 

سرم دور چشم اوردینری

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑