الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیشد نفهمیدی از کجا اومد همش فکرم درگیره شوهرمه نمیدونم چه حسیه
من که فهمیدم موی کی بود.چون قبلش شوهرم بهم گفت دوستم میخاد بیاد خونمون.موی دوست دختر دوستش بود.شوهرم بهم نگفته بود دوست دختر دوستش هم قراره بیاد خونم😡واسه همین هنوزم نبخشیدمش
من که فهمیدم موی کی بود.چون قبلش شوهرم بهم گفت دوستم میخاد بیاد خونمون.موی دوست دختر دوستش بود.شوهرم ...
واقعا شوهرت با خودش چه فکری کرده.خونتون مگه مکانه؟ارزش خونتون و زندگی تون رو آورد پایین .اون دوستش چرا باید از شوهر شما این خواهش رو بکنه .حواست باشه از دوست و دوست دخترش شروع میشه بعد تبدیل میشه به دوست و دوست دخترش و شوهرت و دوست اون دوست دخترش.خییییلی دیدم
ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره... توی چتا باهم مهربون باشیم