بعضیها میگن چیزی به اسم عشق وجود نداره، بلکه تغییرات هورمونی باعث بوجود اومدن چنین حسی میشه.
بعضیها هم میگن عشق ربطی به تغییرات هورمونی نداره، بلکه عشق ذاتا وجود داره
نظر شما چیه؟
وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)... ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی میزده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...! اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙. کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
عشق نشات گرفته از هورمون هاست و طرفین با محبت و گذشت زمان بیشترش میکنن و به هم دیگه وابسته میشن
💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
بارها دیدم چون مخالفشون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه که همسن منه بیاد و موافقشون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کمآوردن، به سنم گیر میدی نشانهی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطهی مستقیم داره، سنتی جاهلیست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جملهی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)... ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!