2777
2789
عنوان

شما برای داماد سرویس طلا میخرید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3041 بازدید | 131 پست
هیچ جای دنیا همچین رسمی نیست  اشتباه از خودتون بود زیر بار شرایط اینا رفتید

ما هم رسم داریم باید برای داماد طلا بخریم 

ولی در حد توان 

نه پابه پای سرویس عروس 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یا خود خدا اینو از کجا آورده سرویس داماد مگه دامادم باید طلا داشته باشه خاک تو سر گدا گشنشون بشه اشتباه خودت بوده که خریدی کم نمیاوردی میخواست بخاطر نخریدن سرویس داماد طلاقت بده؟همون مقدار برا خودت میخریدی باشه مجلس ابروشون می‌رفت طلا فروش طلا نده به عروسش

والا ما جز حلقه هیچ طلای دیگه ای برای داماد رسم نداریم بگیریم 

همونم تازه خیلیا پلاتین میگیرن چون میگن طلا برای مرد ضرر داره 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

ما فقط یک پلاک زنجیر سر عقد میدیم و حلقه برای داماد

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ما هم رسم داریم باید برای داماد طلا بخریم  ولی در حد توان  نه پابه پای سرویس عروس

منطقه اصفهان چنین رسمی هست ولی خب الان ک برای من کم گذاشتند واقعا حس بدی دارم بنظرتون چی بگم در جوابشون

من کامل نخوندم کنی اول متنو خوندم 

حقیقتا حالم از این مدل زندگی بهم میخوره عهد قاحار با این دقت مبادله کالابهکالا نمیکردن که اینجا داره طلا مبادله میشه 

چه دقتیم سر گرمای طلا به خرج میدند 

جالبه که به مرحله خرید سیسمونی رسیدی و همون اول کنار نزدیش ! 

برگام ریخت 

داماد سرویس طلا!؟

حتما از اون نگین داراشم میخاد 

وای خدا دختر تو چقدر ساده ای چقدر به اینا رو دادی

من بودم همون روز اول میگفتم نمیخوام برید برای پسرتون داماد دیگه پیدا کنید

پرو پرو اول کار بهت گفتن سیسمونی؟!عشق و حالشو یکی دیگه می‌کنه یکی دیگ پولشو بده علت!!

کل کل کل خریدی ک ما واسه داماد کردیم یه حلقه بود و ساعت تمام در عوض اونا دوبل ما سرویس و النگو گرفتن

واقعا اصفهان دیگه شورش در اومده یه جور به داماد سرویس میدن هیچ جای جهان نمیدن طرف خوش به حالشه😑😑

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚